GeForce NOW Türkiye'den mi Avrupa'dan mı alınmalı?

Kenchikka_

Kilopat
Daha fazla  
GeForce NOW kullanmam gerekli ancak Türkiye'den mi yoksa Avrupa'dan mı almam gerektiği konusunda karar veremedim. Avrupa'dakini kullanıyordum bir süredir, birazcık pingim yüksek ve sözleşmem bitmek üzere olduğu için Türkiye'dekine mi geçsem diyorum. Türkiye'deki GeForce NOW'u kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz, bir sıkıntısı var mı? Şu anda da kampanya yapmışlar 6 aylık neredeyse yarı fiyatına geliyor.

Ben Geforce Now ve Boosteroid kullanıyorum şu anda. Geforce Now kütüphanesi aşırı derecede dar ve sıkıcı. Eğer farklı oyunlar istiyorsanız Boosteroid kullanın.
Onun dışında Türkiye sunucularında bir sorun yok oyun rahatça oynanabiliyor. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum ama kütüphanesinden dolayı.

Ben GeForce NOW ve Boosteroid kullanıyorum şu anda. GeForce NOW kütüphanesi aşırı derecede dar ve sıkıcı. Eğer farklı oyunlar istiyorsanız Boosteroid kullanın.
Onun dışında Türkiye sunucularında bir sorun yok oyun rahatça oynanabiliyor. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum ama kütüphanesinden dolayı

Avrupa'dakiyle Türkiye'dekinin kütüphanesi aynı değil mi?

Avrupa'dakiyle Türkiye'dekinin kütüphanesi aynı değil mi?
Aynı hocam hiçbir fark yok.

GeForce NOW kullanmam gerekli ancak Türkiye'den mi yoksa Avrupa'dan mı almam gerektiği konusunda karar veremedim. Avrupa'dakini kullanıyordum bir süredir, birazcık pingim yüksek ve sözleşmem bitmek üzere olduğu için Türkiye'dekine mi geçsem diyorum. Türkiye'deki GeForce NOW'u kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz, bir sıkıntısı var mı? Şu anda da kampanya yapmışlar 6 aylık neredeyse yarı fiyatına geliyor.
GeForce NOW ara sıra indirim yapıyor 6 aylık alıp pişman olursanız paranız boşa gider 1 aylık veya 30 dakikalık paketlerini alın deneyin eğer ki içinize sinerse 6 aylık paketini ya da 3 aylık maceracı paketini 480 TL'ye alırsınız.

Ben Geforce Now ve Boosteroid kullanıyorum şu anda. Geforce Now kütüphanesi aşırı derecede dar ve sıkıcı. Eğer farklı oyunlar istiyorsanız Boosteroid kullanın.
Onun dışında Türkiye sunucularında bir sorun yok oyun rahatça oynanabiliyor. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum ama kütüphanesinden dolayı.
Boosteroid'de gecikme nasıl?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı