Merhaba arkadaşlar. GeForce NOW uygulamasında Assassin's Creed 2 oynamak istiyordum. Ubisoft Connect hesabımda mevcut kendisi ama GeForce NOW ile Ubisoft Connect hesabımı giriş yaptıktan sonra benden "bir anahtar etkinleştir" ekranı gelip benden CD anahtarı veya etkinleştirme kodunu istiyor. Önceden de dediğim gibi oyun hesabımda mevcut. Ne yapmam lazım?
Not: Ubisoft Connect uygulamasının içinde Assassin's Creed 2 oyununun anahtarı var ama onu kullandığım zaman olmuyor kabul etmiyor.
Google Authenticator tarzı ekstra güvenlik önlemi kullanıyor musun? Belki onunla ilgili bir hata olabilir. Farklı cihazdan bağlanmış oluyorsun neticede.
Sistemim kaldırıyor onda sorun yok ama Ubisoft Connect bulut kayıt yapmıyor bende öyle bir sorunum daha var. Save dosyamın sadece bilgisayarımda olmasını çok istemem bulutta olsun ki istediğim zaman başka cihazlarda da aynı kayıttan devam edebileyim.
Google Authenticator tarzı ekstra güvenlik önlemi kullanıyor musun? Belki onunla ilgili bir hata olabilir. Farklı cihazdan bağlanmış oluyorsun neticede.
2 aşamalı doğrulama kullansam da kullanmasamda aynı hatayı alıyorum. Sadece AC 2 de bu hata oluyor diğer oyunlarda hiç bir sorun olmuyor. Bilemiyorum ne yapacam belki çözümü olmayabilir.