GeForce NOW, Ubisoft hesabını görmüyor

Saitama_Hironi

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. GeForce NOW uygulamasında Assassin's Creed 2 oynamak istiyordum. Ubisoft Connect hesabımda mevcut kendisi ama GeForce NOW ile Ubisoft Connect hesabımı giriş yaptıktan sonra benden "bir anahtar etkinleştir" ekranı gelip benden CD anahtarı veya etkinleştirme kodunu istiyor. Önceden de dediğim gibi oyun hesabımda mevcut. Ne yapmam lazım?

1620127869316.png

Not: Ubisoft Connect uygulamasının içinde Assassin's Creed 2 oyununun anahtarı var ama onu kullandığım zaman olmuyor kabul etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Forumlara baktım çözen olmamış gibi. Zaten bu oyuna nasıl sisteminiz yetmiyor?
Sistemim kaldırıyor onda sorun yok ama Ubisoft Connect bulut kayıt yapmıyor bende öyle bir sorunum daha var. Save dosyamın sadece bilgisayarımda olmasını çok istemem bulutta olsun ki istediğim zaman başka cihazlarda da aynı kayıttan devam edebileyim.
Google Authenticator tarzı ekstra güvenlik önlemi kullanıyor musun? Belki onunla ilgili bir hata olabilir. Farklı cihazdan bağlanmış oluyorsun neticede.
2 aşamalı doğrulama kullansam da kullanmasamda aynı hatayı alıyorum. Sadece AC 2 de bu hata oluyor diğer oyunlarda hiç bir sorun olmuyor. Bilemiyorum ne yapacam belki çözümü olmayabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı