GeForce Now ucuz nereden alınabilir?

Tugr2064

Hectopat
Daha fazla  
Bir test etmek istiyorum ama önüme 130 kişi atıyor o yüzden test edemiyorum ucuz bir şekilde nereden bulabilirim?

Bana da çok lazım cidden aynı sorunu yaşıyorum 50 Mbps internet var ona göre 1 senelik alacağım test etmem lazım.

Arkadaşlar ek olarak söyleyeyim ben 6 aylık aldım 320 tl gibi bir fiyata tabi 8 ay oldu alalı ama 100 Mbps internetim olmasına rağmen WiFi bağlantısında sürekli problem yaşıyordum (telefondan oynuyordum) Ethernet ile bağlanırsanız 15 Mbps internet yeterli olucaktır.

Kesinlikle olmayacaktır. Birkaç senedir kullanıyorum evimdeki internet ortalama 40-50Mbps. Oyunda ara ara dalgalanmalar ve çözünürlük kayıpları oluyor.
Şahsen denedim. Ethernet kullanmazsan ve ayarlarını yapmazsan olur o dediğin şeyler. Benim de 100 Mbps internetimde WiFi ile oynanmayacak hale gelmesine rağmen Ethernet kullanınca 18 Mbps ile köy evinde rahatça oynadım.

Şahsen denedim. Ethernet kullanmazsan ve ayarlarını yapmazsan olur o dediğin şeyler. Benim de 100 Mbps internetimde Wi-Fi ile oynanmayacak hale gelmesine rağmen Ethernet kullanınca 18 Mbps ile köy evinde rahatça oynadım.

Ben hiç kablosuz ile kullanmadım zaten. Hepsinde kablolu bağlandım. Belki de benim GeForce NOW'um bozuktur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı