Hocam Paycell ile alırsanız belli bir miktarını geri ödüyor, en iyisi bu bence.Bir test etmek istiyorum ama önüme 130 kişi atıyor o yüzden test edemiyorum ucuz bir şekilde nereden bulabilirim?
15 Mbps internet yeterli olacaktır.
Şahsen denedim. Ethernet kullanmazsan ve ayarlarını yapmazsan olur o dediğin şeyler. Benim de 100 Mbps internetimde WiFi ile oynanmayacak hale gelmesine rağmen Ethernet kullanınca 18 Mbps ile köy evinde rahatça oynadım.Kesinlikle olmayacaktır. Birkaç senedir kullanıyorum evimdeki internet ortalama 40-50Mbps. Oyunda ara ara dalgalanmalar ve çözünürlük kayıpları oluyor.
Şahsen denedim. Ethernet kullanmazsan ve ayarlarını yapmazsan olur o dediğin şeyler. Benim de 100 Mbps internetimde Wi-Fi ile oynanmayacak hale gelmesine rağmen Ethernet kullanınca 18 Mbps ile köy evinde rahatça oynadım.
Hocam evde 4 kişiyiz birisi YouTube kullandığı an zaten patlıyor GeForce NOW. Cloud oyunculuğun pek bir geleceği yok gibi.Ben hiç kablosuz ile kullanmadım zaten. Hepsinde kablolu bağlandım. Belki de benim GeForce NOW'um bozuktur![]()
Hocam evde 4 kişiyiz birisi YouTube kullandığı an zaten patlıyor GeForce NOW. Cloud oyunculuğun pek bir geleceği yok gibi.
Tosla Kart'ın uygulamasında 1 Ay üyelik 110TL gözüküyor.Bir test etmek istiyorum ama önüme 130 kişi atıyor o yüzden test edemiyorum ucuz bir şekilde nereden bulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.