GeForce Now üyelik olmasına rağmen sıra bekletiyor

Yani sorun bende değil öyle değil mi?
Evet sorun sizde değil. GFN size bağlanma problemi çekiyor. Ona biraz zaman tanıyın. 😁

Şaka bir yana şuanda sunucuların birçoğu kapalı olduğu için insanlar yığılmış durumda, aksi durumda founderslar asla bekletilmez. Sorun bugün gün içinde veya yarın düzelmiş olur.
 
ne zaman düzelir
resim_2020-12-21_174502.png


Sorunun farkındalar. İlgileniyorlar. Gün içinde çözülmüş olur.
 
GeForce Now'ı uzun bir süredir founder olarak kullanan biri olarak, Cyberpunk 2077 çıkana kadar her şey yolundaydı diyebilirim. Ücretsiz olarak kullanan arkadaşımın şu zamana kadar beklediği süre 10 dakikadan fazla olmamıştır. Bende founder olarak hiç bekleme süresine denk gelmemiştim.

Fakat Cyberpunk 2077'nin çıkışından sonra, sunucuların dolmasıyla saatlerce beklemeler başladı. Geçtiğimiz hafta itibarıyla, affedersiniz ama sunucuların anası ağladı. Kapasitelerinin dışında üyelik satışı gerçekleştirmelerinden dolayı oluşan sorunu, aylık üyelik satışının bittiğini açıklayarak düzeltmeye çalışıyorlar.

Bu çözüm arama işini tabii ki birçok insanın mağduriyetinden sonra yapmış olmalarını doğru bulmuyorum. Founder sınırı koymamalarından kaynaklanan bu sorun günbegün biraz daha toparlanıyor gibi görünüyor. Birkaç haftaya sunucu sorunlarını tamamen çözeceklerini düşünüyorum.
 
Herkese merhaba sırf bu konu için üyelik açtım.Sinirden köpürmek üzereydim ki @KralYolu postunu görüp rahatladım.Gerçekten cyberpunk çıkana kadar hiç bir sorun yaşamadık aylık 5 euro ödüyordum aylık üyeliği kaldırdılar eyvallah dedik 27 euro bayıldık 2 gün sonra 1000 kişi sıra :D umarım biran önce çözülür bilgi veren herkese teşekkürler zira destek bulmak zor bu konuda
 
Herkese merhaba sırf bu konu için üyelik açtım. Sinirden köpürmek üzereydim ki @KralYolu postunu görüp rahatladım. Gerçekten Cyberpunk çıkana kadar hiçbir sorun yaşamadık aylık 5 Euro ödüyordum aylık üyeliği kaldırdılar eyvallah dedik 27 Euro bayıldık 2 gün sonra 1000 kişi sıra :D umarım bir an önce çözülür bilgi veren herkese teşekkürler zira destek bulmak zor bu konuda.

5 Euro'luk kaldırıldığı için artık ödeme yapamayacak mıyım?
 

Geri
Yukarı