Çözüldü GeForce NOW GeForce NOW ve Game Pass birleştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

brkclsn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Aslında iş için aldığım tabletimden (MatePad Air) dün GeForce NOW indirerek arkadaşımın hesabından birkaç oyun denedim ve çok hoşuma gitti. PS5 kolunu falan da bağladım bayağı oynanabilir bir hale geldi. Ancak Steam hesabımda hiç oyun yok. Böyle durumlarda GeForce NOW ile Game Pass eklentisi vs. birbirine birleştirilip sahip olmadığım oyunları GeForce NOW üzerinden oynayabileceğim bir yol var mı? Yoksa GeForce NOW aboneliğine ek Steam'den o oyunu satın almak tek yolu mu bu işin?

Çözüm
Game Pass üyeliği olan Xbox hesabını GeForce NOW'a bağlayıp oynayabilirsiniz ama önce bir oyunları kontrol edin.
Game Pass üyeliği olan Xbox hesabını GeForce NOW'a bağlayıp oynayabilirsiniz ama önce bir oyunları kontrol edin.

Son düzenleme:
Çözüm
Belirli Game Pass oyunlarını oynayabiliyorsunuz hocam oyuna tıkladığınızda hangi Launcher'de başlatmak istediğinizde Xbox varsa oynarsınız.

çok teşekkürler. peki pc game pass mi almalıyım bunun için ultimate game pass mi? tableti pc olarak görmeme vs ihtimalinden dolayı bilmediğimden soruyorum.

Belirli Game Pass oyunlarını oynayabiliyorsunuz hocam oyuna tıkladığınızda hangi Launcher'de başlatmak istediğinizde Xbox varsa oynarsınız.
teşekkürler bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…