Geforce Now vs PC toplamak

Geforce Now'dan Xeon bilgisayara geçmiş birisi olarak söylüyorum, Geforce Now rekabetçi oyun oynamak için ideal değil. Input lag muazzam. Ben arkadaşlarla ara sıra CS Valorant LoL falan girerim diyorsan bile bilgisayar. Yarış oyunları için ideal ama FPS/TPS oyunlar oynanmaz. Uzun süre kullandım ve Geforce Now tavsiye etmiyorum. Türkiye sunucusu açılsa bile düzeleceğini sanmam, çünkü İstanbul'da sunucusu olan Valorant'da bile her saniye ping spike yiyen İstanbul'lu arkadaşım var. En sağlıklısı düzgün bir sistem toplamak.

GeFore NOW'ın oyun kütüphanesi oldukça yavan. Bir oyun bilgisayarı ikamesi sayılamaz. Her an her dakika aynı stabil hıza sahip internet, özellikle akşamları, maalesef buralarda yok. Ek olarak GeFore NOW maksimum 1080p 60 FPS deneyim sunuyor. O da senin internetini bağlı. Yüksek hız her şey değil.

Kendinize kalmış benim ağırlıklı oynadığım oyunlar GeForce Now da düzgün oynanmıyor o yüzden düşünmüyorum bile. Hikayeli oyun oynayacaksanız bir sorun yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı