GeForce NOW vs PC toplamak

Güvenilmez bir uygulama benim için. Bizim pazar da önemsenmiyor zaten. 1060 veriyordu en son. Aynı sistemi 2.el de 6k gibi bir fiyata dizebilirsin. GeforceNow internetin ne kadar iyi olursa olsun sorun çıkartan bir platform. Bence sistem toplamak daha mantıklı.

@CrysisFan, oyunlarda sıkıntı çıkarabilme ihtimali var çünkü sunucuları gerçekten kalitesiz. Cyberpunk, Starfield gibi baba oyunlara GTX 10xx serisinden kart verdiği olabiliyor. GeForce NOW kullandığım zamanlarda Witcher 3 için şaka gibi GTX 1060 vermişlerdi. Bunların pazarlama taktiği, RTX teknolojisi ile oyun oynayabilecek olmamızdı ancak sözlerinde durmadılar ve sunucu kötü olduğu için zaman zaman görüntüde çamurlaşma olabiliyor, oyun deneyimini oldukça etkiliyor ve bu sistemden FPS, Online oyunları oynamak oldukça zor. Gecikme olacağı için kaliteli oyun deneyimi olmuyor. Bir kere sistem alın, kafanız rahat etsin. Oyun kütüphanesi de oldukça kısıtlı. The Last of Us, RDR2, GTA V gibi baba oyunlar yok. Kütüphanenin içi, herkesin sisteminin kaldırabileceği ındie oyunlarla dolu.

Mesela ben Crysis oynaken GTX 1060 üzerinden internete bağlı olacaksa ve FPS düşecekse hele bir de sıra bekleyeceksem oyuna da para yatıracaksam GTX 1060'lı sistem toplarım daha iyi.

@CrysisFan, kullanmayı bıraktığım zamanlarda Premium kullanıcıları da sunucuların yoğun olduğu zamanlarda zaman zaman sıra bekleyebiliyordu. Parayla satın almaktan ziyade Avrupa sunucularından bir saat bedava oynayabilirsiniz. Hem sunucuları kaliteli hem de sıra çok çabuk dönüyor. GeForce NOW'un Avrupa sunucusuna nasıl bağlanılacağını bilmiyorum da konusunu açarak öğrenebilirsiniz. Sistem dizene kadar da idare edersiniz.

İnternetin iyi ise ancak aman aman güçlü bir bilgisayar alacak durumun yoksa GeForce NOW, RTX 3060 ve üstü ekran kartlı bir sistem toplayacağım diyorsan PC topla derim.

Türkiye'de Geforce Now para tuzağı, leş bir sistem. Kocaman puntolarla ''RTX ON'' yazıp sistemine 1060 atıyorlar. Bu tüketiciyi kandırmaktır ve en kısa sürede davaları açılır umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı