Başlık yanlışlıkla bozulmuş kusura bakmayın arkadaşlar otomatik düzeltmede Türkçe yama problemi
Herkese merhaba,
1-Bir NVIDIA hesabı oluşturdum.
2-GeForce Now indirdim.
3-1 aylık Premium üyelik satın aldım.
4-Steam'imde orijinal duran Witcher 2 senkronizasyon yaptım.
5-Oyunu açtım ve çok güzel performans verdi grafiksel ve FPS açısından.
6-Bildiğiniz gibi isim vermiyorum reklamdan ban yerim diye korkuyorum
bir ekip Witcher 2'ye bildiğiniz üzere yama yaptı ve bu Steam'da var yani orijinal oyun da var yama.
7-Bu Türkçe yamayı seçebilmek için ise oyunun Launcher'ı gelmesi lazım.
8-Oyunu açtığımda ise direkt açılıyor ne Launcher ekranı geliyor ne başka bir şey.
9-Normal de dil seçeneği Launcher'dan ayarlanıyor bildiğiniz üzere.
10-oyunun dilini nasıl değiştirebilirim?
11-isterseniz YouTube'a: GeForce Now Witcher 2 yazın ve orada bir tane video var 22 dk lık orada Witcher Türkçe.
12-bu GeForce Now'a dosya da atılmıyor.
13-Steam ayarlarındanda yapamadım yani dil seçeneği var ama İngilizce çıkıyor ve Türkçe yok Launcher'dan ayarlıyorsun türkçeyi.
14-velhasıl kelam arkadaşlar bu oyunun orijinalinde Türkçe var Steam'da fakat Launcher açmadan açtığı için GeForce Now Türkçe dil seçemiyorum zaten dosya da atılmıyor sunucuya bildiğiniz üzere.
15- madde 11 orada dediğim gibi o videoda ki kişi de dil otomatik Türkçe olmuş.
16-bazı İngilizce çözümlerde ise GeForce Now'dan Steam'i açın ama açamadım ben geforce now dan steami ve oradan öyle yapın tarzında bir şeyler diyordu fakat GeForce Now'dan Steam tek Witcher 3'de açılıyor oda başlatma ekranı
17-ve açıldığı gibi direk oyun yani Steam'a erişemiyorum ve Launcher ekranı gelmiyor oyun Steam kütüphanemde var ve bende yüklü değil GeForce Now ile oynuyorum nasıl Türkçe yapabilirim arkadaşlar? Yardımlarınız için teşekkür ederim.
18-Arkadaşlar oyun dosyalarının bütünlüğünü sağladan yapabilirim bence ama geforce now dan steam i nasıl açıçağım onu bilmiyorum işte