GeForce NOW'a, Xbox Game Pass kütüphanesinden oyunlar gelmeye başladı!

walterpinkman

Decapat
Katılım
18 Ağustos 2022
Mesajlar
1.069
Çözümler
11
Oyunlar gelmeye başlamış, ancak şu ana kadar az sayıda gelmiş, muhtemelen hala eklemeye devam ediyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 3.300
GFN üzerinde olan Game Pass oyunları oynanabiliyor. GFN'e oyunlar eklendikçe kütüphane de artar. MB Bannerlord gibi oyunlar da geldi Game Pass'ten.
 
NVIDIA'nın dediğine göre her hafta sunuculara belli bir kapasiteye kadar yeni oyunlar ekleyebiliyorlarmış. Hadi buna tamam diyelim sıkıntı yok. Senin elinde şuan Forza, Halo, Fallout ve Sea of Thives gibi popüler ve oyuncuların çok sevdiği oyun serileri var. Ama ısrarla halen farklı oyunları getiriyorsun. Bu yavaşlıkla 2024'ten sonra anca gelir bu oyunlar.
 
Ben şunu anlamıyorum. Neden çöp oyunları getirip (hepsine demiyorum bazılarına) neden Forza, MFS gibi sevilen ciddi oranda oyuncu çekebilecek oyunları getirmiyorlar?
 
@Bushidox isteseler gerçekten yaparlar da istemiyorlar, şu anlık alternatifleri olmadığı için acele etmelerini gerektirecek durum yok.

Alternatifleri gayet de var. Mesela Boosteroid. Her ne kadar Game Pass seçeneği olmasa da download yerine keyiflerine göre oyun getirebiliyorlar oyun yapımcılarına buna telif de atamıyor. NVIDIA kendi keyfinden getirmiyor bunu.

Boosteroid oyun seçeneklerine MFS, FH serisini eklese bak bakalım maksimum 1 aya NVIDIA da ekler MFS veya FH serisini hem de Game Pass seçeneği ile.
 
@M3HM3TY Boosteroid'in Türkiye sunucusu yok. Türkiye sunucusu olmadığı için internetin ne kadar iyi olursa olsun gecikme yapıyor ve görüntü çamurlaşıyor. Türkiye sunucusu olsaydı iyi olurdu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı