Yusuf 2190 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar dediğim gibi sıkıntı çıkar mı? Oyunu Steam'den almadım.
Çözüm Changing Star 7 Ekim 2023 Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Oyun sizde yoksa açılmaz.
Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Oyun sizde yoksa açılmaz.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.370 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #2 Yusuf 2190 dedi: Arkadaşlar dediğim gibi sıkıntı çıkar mı? Oyunu Steam'den almadım. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Ve tam olarak ne sorunu çıkar mı diye soruyorsunuz başlıkla ilgisini kuramadım. Artı 0 Eksi
Yusuf 2190 dedi: Arkadaşlar dediğim gibi sıkıntı çıkar mı? Oyunu Steam'den almadım. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Ve tam olarak ne sorunu çıkar mı diye soruyorsunuz başlıkla ilgisini kuramadım.
KS KS Yusuf 2190 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Artı 0 Eksi
Changing Star Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 1.640 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #4 Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Oyun sizde yoksa açılmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Oyun sizde yoksa açılmaz.
KS KS Yusuf 2190 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #5 tamam teşekkür ederim Artı 0 Eksi
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.370 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #6 Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi? Artı 0 Eksi
Yusuf 2190 dedi: başlığı yanlış yamışım pardon oyunu steamden almadığım halde açılması bi sıkıntı çıkarırmı Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi?
KS KS Yusuf 2190 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #7 chaturanga dedi: Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... crack yükleyip bir keresinde steame dıştan oyun ekleye basmıştım ama bence onla alakası yok Artı 0 Eksi
chaturanga dedi: Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... crack yükleyip bir keresinde steame dıştan oyun ekleye basmıştım ama bence onla alakası yok
Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.239 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #8 chaturanga dedi: Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Epic Games de o oyun yok ki. Oyun sizde illa ki vardır, çünkü hesaba girmek gerekiyor GeForce NOW'da. Artı 0 Eksi
chaturanga dedi: Nasıl oluyor o Steam kütüphanenize aldığınız bir paket içerisinde eklenmiştir belki de? Ya da Epic Games hesabınızda olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Epic Games de o oyun yok ki. Oyun sizde illa ki vardır, çünkü hesaba girmek gerekiyor GeForce NOW'da.
KS KS Yusuf 2190 Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #9 Sythexz dedi: Epic Games de o oyun yok ki. Oyun sizde illa ki vardır, çünkü hesaba girmek gerekiyor GeForce NOW'da. Genişletmek için tıkla... neyse teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Sythexz dedi: Epic Games de o oyun yok ki. Oyun sizde illa ki vardır, çünkü hesaba girmek gerekiyor GeForce NOW'da. Genişletmek için tıkla... neyse teşekkür ederim