Mevcut hızdan 1-2 mbps daha fazla mı olmalı yoksa tam mevcut hızda mı kalmalı ?Bant genişliğini ne kadar yüksek yaparsan o kadar net görüntü elde edebilirsin. Mevcut hızının üstünde olamaz tabii.
1 2 daha fazla yaparsan takılmalar yaşayabilirsin. Ben 3 Mbps az yaptım .Mevcut hızdan 1-2 mbps daha fazla mı olmalı yoksa tam mevcut hızda mı kalmalı ?
1 2 daha fazla yaparsan takılmalar yaşayabilirsin. Ben 3 Mbps az yaptım.
Ağ testi (uygulama içinden) yapın ilk önce. Ayrıntılar kısmından ağ hızınızın 3 Mbps eksiğini girerseniz pingi minimalize etmiş olursunuz. Kablo ile bağlanma şansınız varsa her zaman daha iyi olur. Ağa bağlı boş cihazların bağlantısı da kesilebilir.Ben 1-2 de değil 3-4 Mbps fazla yapmışım düzeltiyorum teşekkür ederim.
Ağ testi (uygulama içinden) yapın ilk önce. Ayrıntılar kısmından ağ hızınızın 3 Mbps eksiğini girerseniz pingi minimalize etmiş olursunuz. Kablo ile bağlanma şansınız varsa her zaman daha iyi olur. Ağa bağlı boş cihazların bağlantısı da kesilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.