GeForce NOW'da Cyberpunk 2077 bulanık ve kasıyor

Momuşuk

Hectopat
Speedtest'te 1ms ping, 69 download, 5 upload değerleri alıyorum. GeForce NOW ağ testinde 7ms gecikme, 50 üzeri download, 0 kare kaybı alıyorum. Basic üyeliğim var fakat Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda DLSS kapalı halde bulanık gözüküyor ve kasıyor. Basic üyelikten dolayı olma şansı var mı? Paketler gelince Premium'a geçeceğim.

Cyberpunk oynuyorsunuz değil mi? Performansınız nasıl, üyeliğiniz hangi üyelik.

Cyberpunk, Witcher 3 ve 2, Rise of the Tomb Raider, sleeping dogs ve Saints Row IV'de denedim. Üyelik Basic benim de ve bazen TR sunucularında bazen eu sunucularda oynuyorum. TR'de çok sıra oluyor o yüzden eu da kullanıyorum ama performansım aynı. Bu arada Cyberpunk oynarken grafiği fullemeyin kasar. Kasmasının sebebi yoğunluktan bilgisayarın özelliklerini düşürdüler.

Cyberpunk, Witcher 3 ve 2, Rise of the Tomb Raider, sleeping dogs ve Saints Row IV'de denedim. Üyelik Basic benim de ve bazen TR sunucularında bazen eu sunucularda oynuyorum. TR'de çok sıra oluyor o yüzden eu da kullanıyorum ama performansım aynı. Bu arada Cyberpunk oynarken grafiği fullemeyin kasar. Kasmasının sebebi yoğunluktan bilgisayarın özelliklerini düşürdüler.

Anladım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı