GeForce NOW'da FPS düşüyor

İsfahan

Femtopat
Katılım
28 Kasım 2020
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu an TR sunucularında kapalı betada 50 Mbit hızla kullandığım GeForce NOW kullanıyorum. Oyun 60 FPS 1080p akıcı şekilde oynatıyor. Hiç o bahsedilen görüntüde çamurlanma da olmuyor ancak çok anlık FPS düşmesi oluyor. Bu sorun benden kaynaklı mı, yoksa şu an GeForce Now betada olduğu için mi böyle bir sorun var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an TR sunucularında kapalı betada 50 Mbit hızla kullandığım GeForce Now kullanıyorum. Oyun 60 FPS 1080p akıcı şekilde oynatıyor. Hiç o bahsedilen görüntüde çamurlanma da olmuyor ancak çok anlık FPS düşmesi oluyor. Bu sorun benden kaynaklı mı, yoksa şu an GeForce Now betada olduğu için mi böyle bir sorun var?

Beta olduğundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum, daha önceden çamurlaşma ve gecikme sorunu duydum ama FPS düşmesine rastlamadım.
 
Bağlantı'da yaşanan ani düşüşlerde oluyor öyle. Ben Global Geforce Now kullanıyorum, orada da var aynı şey. Bizim internet bağlantımızın kalitesiyle alakalı maalesef.
 
Bağlantı'da yaşanan ani düşüşlerde oluyor öyle. Ben Global Geforce Now kullanıyorum, orada da var aynı şey. Bizim internet bağlantımızın kalitesiyle alakalı maalesef.
Fps göstergesi sol yukarıda açık ve 60 olan fps bir anda 1 e düşüyor bu fps geforce now bilgisayarlarındaki fps değerleri. Sorunun benim internetimden kaynaklı olmasıyla o bilgisayarlardaki fpsnin 1e düşmesiyle arasındaki bağlantıyı anlayamadım
 
İşte kimisine göre çöp kimisine göre altın değerinde. Gameplus sağolsun ilk kayıt olanlardan olmama rağmen zahmet edip bir kod yollamadığı için deneyemedim henüz fakat Global'de Avrupa sunucularına bağlı olduğu halde muhteşem bir deneyim yaşatıyor bana bir yıldan uzun zamandır.
 
Yok hizmet gerçekten altın değerinde hiç gecikme vs.. Sorunlar olmuyor tek canımı sıkan nokta fps drop sorunu.
O halde betadan kaynaklı bir problem olabilir sizin yaşadığınız. Ben FPS göstergesi açmıyorum fakat bağlantımda ani düşme olunca (örneğin modeme başka bir cihaz aktif bağlanırsa) oyunda bir anda donma yaşıyorum. Sonra bağlantı toparlayınca düzeliyor hemen.

Ama mesela ben oynarken kayıt alıyorum aynı anda Ctrl + G üzerinden ulaştığım menüyle. O kayıt doğrudan benim bilgisayarıma kaydoluyor bitince. Ama benim ekran kartım veya bilgisayarım bu tip ekran kayıtlarını desteklemiyor o yüzden demek istediğim aradaki bağlantı biraz daha farklı. Evet uzak bağlantı ama video izlemek gibi değil tam olarak. O nedenle FPS düşüklüğü vs. olmasını doğal karşılayabilirim.

Bilmem anlatabildim mi?
 
Bizim aile geniş olduğu için ortalama 7-8 kişi modemde bağlı oluyor tp-link sitesinden bunu görüyorum. Ama yıllardır rekabetci online oyunlar ya da İnterneti aşırı zorlayacak şeyler yapmama rağmen hiç bir zaman ping sorunuyla karşı karşıya gelmedim. Benim bilgisayarım 5ghz ile bağlı diğer modeme bağlanan herkes 2.4 ghz olarak bağlanıyor bu durumu böyle açıklayabiliyorum kendimce.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı