forty Yoctopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 GeForce NOW'a Game Pass'in geldigini duydum ancak ben oynayamadim. Bu neden? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
watnelas Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.536 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 forty dedi: GeForce NOW'a Game Pass'in geldigini duydum ancak ben oynayamadim. Bu neden? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani biraz daha açar mısınız ne yaptınız da açamadınız. Artı 0 Eksi
forty dedi: GeForce NOW'a Game Pass'in geldigini duydum ancak ben oynayamadim. Bu neden? Genişletmek için tıkla... Nasıl yani biraz daha açar mısınız ne yaptınız da açamadınız.
QWERX Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #3 Yurt dışına gelmiş olabilir, ki zaten yurt dışında olan çoğu özellik TR de yok. Artı 0 Eksi
KS KS forty Yoctopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #4 watnelas dedi: Nasıl yani biraz daha açar mısınız ne yaptınız da açamadınız. Genişletmek için tıkla... Hesap esleyemedim QWERX dedi: Yurt dışına gelmiş olabilir, ki zaten yurt dışında olan çoğu özellik TR de yok. Genişletmek için tıkla... Cogu haber sayfasi paylaştı ama Artı 0 Eksi
watnelas dedi: Nasıl yani biraz daha açar mısınız ne yaptınız da açamadınız. Genişletmek için tıkla... Hesap esleyemedim QWERX dedi: Yurt dışına gelmiş olabilir, ki zaten yurt dışında olan çoğu özellik TR de yok. Genişletmek için tıkla... Cogu haber sayfasi paylaştı ama
B bloodiron9 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2017 Mesajlar 1.151 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #5 Game Pass henüz gelmedi. Xbox PC oyunları geldi şimdilik. Game Pass ileride eklenecek dediler. Artı 0 Eksi
KS KS forty Yoctopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #6 bloodiron9 dedi: Game Pass henüz gelmedi. Xbox PC oyunları geldi şimdilik. Game Pass ileride eklenecek dediler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Artı 0 Eksi
bloodiron9 dedi: Game Pass henüz gelmedi. Xbox PC oyunları geldi şimdilik. Game Pass ileride eklenecek dediler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler