Arkadaşlar merhaba, GeForce NOW üzerinden League of Legends oynarken bugün bir anda platform sıpt'si alınamadı adlı bir hata alıyorum, neredeyse her çözümü denedim, sorun GeForce'da ise ne yapmam lazım? Bu sorun neden olur, nasıl düzeltebilirim?
"[LoL/TFT-TR] bölgesindeki oyuncuları etkileyen uzatılmış bir bakım gerçekleştireceğiz. LoL ve TFT deneyimini geliştirmeye çalıştığımız için 24/05/2023 03:00 GMT +3 ile 24/05/2023 11:00 GMT+3 arasında kullanılamayacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."
Bununla alakalı olabilir. Çeviri tembellikten dolayı Google üzerinden yapıldı. Hataları mazur görün.
"[LoL/TFT-TR] bölgesindeki oyuncuları etkileyen uzatılmış bir bakım gerçekleştireceğiz. LoL ve TFT, deneyimini geliştirmeye çalıştığımız için 24/05/2023 03:00 GMT +3 ile 24/05/2023 11:00 GMT+3 arasında kullanılamayacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."
Bununla alakalı olabilir. Çeviri tembellikten dolayı Google üzerinden yapıldı. Hataları mazur görün.
Vallaha sorun 4 saattir var, onaramıyorum kendisi izin vermiyor, zaten oyundan derin onarım yapayım desem direkt oyuna giremiyorum, dondu kaldı, geforce hesabından çık gir de yapıyorum şimdi.
Dostum ben düzelttim, eğer hızlı şekilde düzeltmek istiyorsan GeForce hesabını arkadaşına ver, LoLe girip ardından hesabına girsin, hesaba girip oyuna girdiğinde sen kendi GeForce undan oyna dersen otomatik bağlanıyorsun, böylece de rahatça oynayabiliyorsun, şu an böyle yapıyorum