GeForce NOW'da LoL "platform SIPT'si alınamadı" hatası

Zeldry

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, GeForce NOW üzerinden League of Legends oynarken bugün bir anda platform sıpt'si alınamadı adlı bir hata alıyorum, neredeyse her çözümü denedim, sorun GeForce'da ise ne yapmam lazım? Bu sorun neden olur, nasıl düzeltebilirim?

1684950015532.png

Son düzenleyen: Moderatör:
"[LoL/TFT-TR] bölgesindeki oyuncuları etkileyen uzatılmış bir bakım gerçekleştireceğiz. LoL ve TFT deneyimini geliştirmeye çalıştığımız için 24/05/2023 03:00 GMT +3 ile 24/05/2023 11:00 GMT+3 arasında kullanılamayacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

Bununla alakalı olabilir. Çeviri tembellikten dolayı Google üzerinden yapıldı. Hataları mazur görün.

@SouSage

Son düzenleme:
"[LoL/TFT-TR] bölgesindeki oyuncuları etkileyen uzatılmış bir bakım gerçekleştireceğiz. LoL ve TFT, deneyimini geliştirmeye çalıştığımız için 24/05/2023 03:00 GMT +3 ile 24/05/2023 11:00 GMT+3 arasında kullanılamayacaktır. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz."

Bununla alakalı olabilir. Çeviri tembellikten dolayı Google üzerinden yapıldı. Hataları mazur görün.

@SouSage
Hesabımı bir kaç arkadaşıma verdiğimde böyle bir sorun çıkmıyor, direkt giriyorlar

LoL istemcisini onarmayı denediniz mi? Bazıları sorunun kendiliğinden düzeldiğini belirtmiş. İsterseniz biraz bekleyin.
Vallaha sorun 4 saattir var, onaramıyorum kendisi izin vermiyor, zaten oyundan derin onarım yapayım desem direkt oyuna giremiyorum, dondu kaldı, geforce hesabından çık gir de yapıyorum şimdi.

hocam bende geforce now kullanıyorum aynı sorun bende de var büyük ihtimalle kendiliğinden düzelir.
Arkadaşımın geforce unda yaşanmıyor, benim hesaba girdi sorun olmuyor, şu an bi sıkıntı var da olmuyor.

hocam bende geforce now kullanıyorum aynı sorun bende de var büyük ihtimalle kendiliğinden düzelir.
Dostum ben düzelttim, eğer hızlı şekilde düzeltmek istiyorsan GeForce hesabını arkadaşına ver, LoLe girip ardından hesabına girsin, hesaba girip oyuna girdiğinde sen kendi GeForce undan oyna dersen otomatik bağlanıyorsun, böylece de rahatça oynayabiliyorsun, şu an böyle yapıyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı