GeForce NOW'da LoL "platform SIPT'si alınamadı" hatası

Zeldry

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, GeForce NOW üzerinden League of Legends oynarken bugün bir anda platform sıpt'si alınamadı adlı bir hata alıyorum, neredeyse her çözümü denedim, sorun GeForce'da ise ne yapmam lazım? Bu sorun neden olur, nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
knk dediğini anladım lakin arkdaş geforce now indirdi geforce hesabıma girdi lolde hesabımada girdi ama onda da aynı sorunu verdi.

Hocam cok teşekkürler fakat GF now dışında normal girince o hata gelmedi GF nowla deneyince yine aynı hata acabaa GF now sebepiylemi diye merak ediyorum.

Kanka dediğini anladım lakin arkdaş GeForce NOW indirdi GeForce hesabıma girdi LoL'de hesabımada girdi ama onda da aynı sorunu verdi.

GF now şaşırtmıyor şimdi eminim artık GF nowdan dolayı bu hata.

Ama bazılarında GF now da oluyor anlamadım ya vallahi sinir oldun öglenden beri deniyorum hata alıyorum off.

Gerçi verdikleri süre çoktan geçmiş anladığım kadarıyla. Modemi resetleyip girmeyi denediniz mi?

Modemi resetledim firewalldan izin verilmiş DNS degiştirdim anlamıyorum ya normalde giriyor GF nowda deneyince olmuyor.

@SouSage

İnternette sunulan çözümleri denemişsiniz anladığım kadarıyla. Yarına kadar bekleyin bakalım. Düzelmezse bir de destek ekibi ile iletişime geçersiniz.

GF nowada belirttim üst kısımdaki ikondan bakalım düzelir umarım yine de teşekkürler.

@Zeldry seninkisi düzeldi mi benimki hala aynı.

Son düzenleme:
Merhaba sıkıntı galiba gene yaşanıyor şu anda giriş yapamıyorum. Aynı şekilde giriş yapamayan veya çözümünü bilen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…