Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İntel Core İ7 11700KF // Asus Rog Strix Rtx 3090 // MSI Z490-A Pro // Corsair Vengeance RGB Pro 16Gb 3600Mhz // NZXT H510 Flow Black // Corsair RM1000X // Adata Legend 710 // Seagate Barracuda 1TB // Deep Cool LS 520 // Acer VG272X 27" 240Hz // XDrive Atak // Razer Blackshark V2 // Razer Blackwidow Chroma v2 // Razer Deathadder v2 //
- Meslek
- İşletmeci
Anladım teşekkür ederim, iyi bir internetle ve sunucuları TR'ye gelirse bir şeye benzer. Rekabetçi online oyunlar için özellikle düşünmüştüm ama ilerisi için anca.Ben ilk baştan beri beta sürümünü kullandığımdan cevaplamak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, normal bir bilgisayarın verebildikleriyle GFN’in işlevi arasında çokça fark var.
-Oyunlardaki gecikme, sunucularla arandaki mesafeye göre değişiyor.
-GFN ile oynadığında sonuçta bir video izlediğinden devreye bitrate mevzusu giriyor. İnternet hızına göre de bu bitrate’i ayarlıyosun. Eğer düşük bitrate ile oynamaya çalışırsan bu pek de tatmin etmiyor.
-En önemlisi de her istediğin oyunu oynayamıyorsun. Oynamak istediğin oyunun GFN tarafından destekleniyor olması gerekli.
-Bir oyun servisi olduğundan oyun istemcilerine ve oyunlara erişimden başka, sisteme hiçbir şekilde müdahalede bulunamıyorsun.
-Tam sürümde var mı bilemiyorum ama Beta programında, sistemlerin kullanımında yoğunluk var ise oyunlara girebilmek için uzun süreli beklemeye girebiliyordum.