GeForce now'da Minecraft RTX var mı?

Ben ilk baştan beri beta sürümünü kullandığımdan cevaplamak istedim. Öncelikle şunu söyleyeyim, normal bir bilgisayarın verebildikleriyle GFN’in işlevi arasında çokça fark var.
-Oyunlardaki gecikme, sunucularla arandaki mesafeye göre değişiyor.
-GFN ile oynadığında sonuçta bir video izlediğinden devreye bitrate mevzusu giriyor. İnternet hızına göre de bu bitrate’i ayarlıyosun. Eğer düşük bitrate ile oynamaya çalışırsan bu pek de tatmin etmiyor.
-En önemlisi de her istediğin oyunu oynayamıyorsun. Oynamak istediğin oyunun GFN tarafından destekleniyor olması gerekli.
-Bir oyun servisi olduğundan oyun istemcilerine ve oyunlara erişimden başka, sisteme hiçbir şekilde müdahalede bulunamıyorsun.
-Tam sürümde var mı bilemiyorum ama Beta programında, sistemlerin kullanımında yoğunluk var ise oyunlara girebilmek için uzun süreli beklemeye girebiliyordum.
Anladım teşekkür ederim, iyi bir internetle ve sunucuları TR'ye gelirse bir şeye benzer. Rekabetçi online oyunlar için özellikle düşünmüştüm ama ilerisi için anca.

Anladım teşekkür ederim, iyi bir internetle ve sunucuları TR'ye gelirse bir şeye benzer. Rekabetçi online oyunlar için özellikle düşünmüştüm ama ilerisi için anca.
Rekabetçi oyunlar için şunu söyleyebilirim. Çoğu oyun sunucusu Avrupa’da ve GFN’e TR’den bağlanmak için Avrupa’da olan sunucularını seçiyosun. Yani oyunlar ile GFN sunucuları arasında yaklaşık 10-15ms gibi bir gecikme söz konusu. TR ile GFN sunucuları arası ortalama 60ms. Bu da toplam 75-80ms’e denk geliyor. Aradaki fark 20ms kadar artabiliyor. Fakat teknik farktan bahsedecek olursak, kendi PC’n ile oyun oynarken senin oyundaki hareketinin gecikmesi sadece sunucuya işlenirken GFN ile oynadığın vakit bu gecikme senin ekranında da işleniyor.

Arkadaşlar Reklam Yapmak gibi olmasın ama benim kanalımda minecraft Javada Nasıl RTX açabileceğiniz var 3 link koyucam 2si RTX Nasıl Açmanız Gerektiği Diğeri Youtube Videosu

1-Optifine:OptiFine Downloads
2-RTX AÇMAYA YARAYAN SHADER:https://www.curseforge.com/minecraft/customization/complementary-shaders

3-Nasıl Açılacağını Gösteren Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı