Hangi oyuna girersem gireyim ping 160 ms de sabit o yüzden klavye mouse biraz geç tepki veriyor ve bu oyunun zevkini bozuyor görüntü kaliteslinde FPS'te bir sıkıntı yok ama paket kaybı 3000'lerde internet kullanımı % 2 yani 1-2 mb/sn kullanıyor internetim 35 mb/sn
Sunucu: Us central Türkiye sunucusunda oynamıyorum.
Hangi oyuna girersem gireyim ping 160 ms de sabit o yüzden klavye mouse biraz geç tepki veriyor ve bu oyunun zevkini bozuyor görüntü kaliteslinde FPS'te bir sıkıntı yok ama paket kaybı 3000'lerde internet kullanımı % 2 yani 1-2 mb/sn kullanıyor internetim 35 mb/sn
Sunucu konumu us central yazdığı sürece fazla ping alırsın hocam.
Almanya frankfurta bağlı bir VPN.
O VPN açıkkende Almanya hesaplı bir GeForce NOW alırsan eğer ki işe yarayacaktır.
Windscribe VPN'sinden Frankfurt Almanya bağlı Almanya hesapı açtım bir tane oradan giriş yapıyorum sunucumda otomatikde.US'a bağlanırsan reklam izlersin reklamda pingi yükseltebilir onunda etkisi vardır.
Windscribe VPN'sinden Frankfurt Almanya bağlı Almanya hesabı açtım bir tane oradan giriş yapıyorum sunucumda otomatikde. US'a bağlanırsan reklam izlersin reklamda pingi yükseltebilir onunda etkisi vardır.