MsJeSaisTou Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2023 #1 GeForce NOW'da The Witcher 3 dil değiştirmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İnternet üzerinden araştırma yaptım ama maalesef bir kaynak bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2023
GeForce NOW'da The Witcher 3 dil değiştirmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? İnternet üzerinden araştırma yaptım ama maalesef bir kaynak bulamadım.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.223 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #2 The Witcher 3'ün dil ayarları oyun içinden değiştirilebiliyor diye biliyorum, dolayısıyla GeForce NOW'da olmanız bir şey değiştirmemeli. Artı 1 Eksi
The Witcher 3'ün dil ayarları oyun içinden değiştirilebiliyor diye biliyorum, dolayısıyla GeForce NOW'da olmanız bir şey değiştirmemeli.
KS KS MsJeSaisTou Femtopat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2023 #3 The Butcher of Blaviken dedi: The Witcher 3'ün dil ayarları oyun içinden değiştirilebiliyor diye biliyorum, dolayısıyla GeForce NOW'da olmanız bir şey değiştirmemeli. Genişletmek için tıkla... Ben oyun içerisinde herhangi bir dil ayarları sekmesine rastlamadım bir de Rusça kalmış nasıl olmuş ise. Artı 0 Eksi
The Butcher of Blaviken dedi: The Witcher 3'ün dil ayarları oyun içinden değiştirilebiliyor diye biliyorum, dolayısıyla GeForce NOW'da olmanız bir şey değiştirmemeli. Genişletmek için tıkla... Ben oyun içerisinde herhangi bir dil ayarları sekmesine rastlamadım bir de Rusça kalmış nasıl olmuş ise.
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.223 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2023 #4 MsJeSaisTou dedi: Ben oyun içerisinde herhangi bir dil ayarları sekmesine rastlamadım bir de Rusça kalmış nasıl olmuş ise. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle şu videoyla Rusçadan İngilizceye çevirin, daha sonra Türkçeye çevirmeniz daha kolay olur. Artı 0 Eksi
MsJeSaisTou dedi: Ben oyun içerisinde herhangi bir dil ayarları sekmesine rastlamadım bir de Rusça kalmış nasıl olmuş ise. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Öncelikle şu videoyla Rusçadan İngilizceye çevirin, daha sonra Türkçeye çevirmeniz daha kolay olur.