GeForce Now'da The Witcher 3 oynamaya çalışıyorum Oyna'ya bastığımda beni mağaza sayfasına atıyor. Bende Steam'de var zaten bu oyun. Hata falan mı bu?
Hocam sizde oyna butonu çıkıyor muydu? Bende indir çıkmıştı.GeForce NOW'da The Witcher 3 oynamaya çalışıyorum Oyna'ya bastığımda beni mağaza sayfasına atıyor. Bende Steam'de var zaten bu oyun. Hata falan mı bu?
İndir diyebilirsiniz geforce now internet hızı oldukça yüksek 1-2 dk almaz.Hocam sizde oyna butonu çıkıyor muydu? Bende indir çıkmıştı.
Hocam sizde oyna butonu çıkıyor muydu? Bende indir çıkmıştı.
Zaten inik bende The Witcher 3 ordan da mı indirmem gerekiyor? Heh tamam tıkladığım an indi.İndir diyebilirsiniz geforce now internet hızı oldukça yüksek 1-2 dk almaz.
Sen şu an başka bir bilgisayarda oynamaya çalışıyorsun, bu bilgisayarın ile tek alakan sana o bilgisayarda oynamayı sağlaması. Depolama birimi vs. ortak değil bambaşka bir bilgisayardan oynuyorsun şu an, elbette ona da indirmen gerek.Zaten inik bende The Witcher 3 ordan da mı indirmem gerekiyor?
Tamam hocam tıkladığım an indi zaten girdim oyuna şimdi.Sen şu an başka bir bilgisayarda oynamaya çalışıyorsun, bu bilgisayarın ile tek alakan sana o bilgisayarda oynamayı sağlaması. Depolama birimi vs. ortak değil bambaşka bir bilgisayardan oynuyorsun şu an, elbette ona da indirmen gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.