GeForce NOW'da "Too many computers have accessed this account's version of Battlefield 1" hatası

• Konuyu başlatan Shoni
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.740

Shoni

Hectopat
GeForce NOW üzerinden Battlefield 1 oynarken "too many computers have accessed this account's version of Battlefield 1" hatası ile karşılaştım ve çözümünü bulamadım. her ne kadar EA desteğe yazsam da hala cevap bekliyorum. Bir çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
GeForce NOW üzerinden Battlefield 1 oynarken "too many computers have accessed this account's version of Battlefield 1" hatası ile karşılaştım ve çözümünü bulamadım. her ne kadar EA desteğe yazsam da hala cevap bekliyorum. Bir çözümü var mı?
Hocam aynı sorun bende de mevcut tam 24 saat beklemeden bu sorun geçmiyor. Saçma sapan EA politikaları yüzünden 2-3 defa giriş yapıp çıktıktan sonra bir daha giriş yapamıyorum bende eğer çözümü var ise bende bekliyorum hocam.

Maalesef Origin'in çoklu hesap kullanımına karşı aldığı garip bir önlem. Nvidia ve Origin tarafından bir çözüm gelmedikçe 24 saat beklemek dışında bir çözüm yok. Her oyuna girdiğinizde farklı bir bilgisayar açıldığı için oluyor.

Çok saçma bir olay GeForce NOW ekibi ise bu hatanın farkında olduklarını söylüyor. EA bu hata mesajı için bilgi yayınlamıştır diyorlar. Ama aslında olayı ücret ödersen bunu yaşamazsına getiriyorlar.

Hocam ben steam üzerinden de satın aldım aynı sorun devam ediyor parasını da ödedik aynı. Saçma sapan EA işlerinden birisi işte umarım çözerler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı