GeForce NOW'daki save dosyaları bilgisayara geçmiyor

Hasirengoku

Centipat
Daha fazla  
GeForce NOW üzerinden Ark Survival Evolved oynuyordum sonra bir PC topladım, orada Steam üzerinden Ark Survival Evolved'i indirdim ama eski save dosyalarım durmuyor. GeForce NOW üzerinden tekrar giriş yaptığımda save dosyaları duruyor, bunu normal PC'ye nasıl taşırım?

GeForce NOW üzerinden Ark Survival Evolved oynuyordum sonra bir PC topladım, orada Steam üzerinden Ark Survival Evolved'i indirdim ama eski save dosyalarım durmuyor. GeForce NOW üzerinden tekrar giriş yaptığımda save dosyaları duruyor, bunu normal PC'ye nasıl taşırım?

Onu ben de yaşıyordum ama garip şekilde GeForce NOW üzerinden Rocket League oynarken oradaki savelerim oyunu kendi bilgisayarıma indirip açtığımda sorunsuzca aktarılmıştı otomatik şekilde. House Flipper oyununda ise GeForce NOW'daki savelerim oyunu bilgisayara indirip oynadığımda aktarılmamıştı. Galiba Steam'de bu özellik yok bilmiyorum tam.

Ben AC: Odssyes, AC: Origins, Cyberpunk 2077 oynuyordum GFN'de. Hepsinin save'i geçti yeni PC'ye. Bence oyunda birtakım ayarlar olabilir, cloud save ile ilgili. Araştırmanı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı