ReadRen Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #1 GeForce NOW'dan eski hesabımda Assetto var diye onla girip beni hatırla yapmıştım. Şimdi beni hatırlayı kapatamıyorum bu hesapla değil hep eski hesapla giriyor yardımcı olur musunuz nasıl çözerim?
GeForce NOW'dan eski hesabımda Assetto var diye onla girip beni hatırla yapmıştım. Şimdi beni hatırlayı kapatamıyorum bu hesapla değil hep eski hesapla giriyor yardımcı olur musunuz nasıl çözerim?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 26 Ağustos 2022 #2 Eski hesabında olmayan bir oyunla gir. Girince seni mağazaya atacak. Sol üstten hesabını değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
Eski hesabında olmayan bir oyunla gir. Girince seni mağazaya atacak. Sol üstten hesabını değiştirebilirsin.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 26 Ağustos 2022 #3 Ayarlar kısmına gelin, Steam ''Bağlantıyı Kes''e tıklayın. Artı 0 Eksi
KS KS ReadRen Yoctopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2022 #4 183189 dedi: Eski hesabında olmayan bir oyunla gir. Girince seni mağazaya atacak. Sol üstten hesabını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım teşekkürler ama assetto da eski hesaba atıyor Shift Tab'da kendi hesabımda gözüküyorum ama oyun içinde isim hala eski hesap. Artı 0 Eksi
183189 dedi: Eski hesabında olmayan bir oyunla gir. Girince seni mağazaya atacak. Sol üstten hesabını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım teşekkürler ama assetto da eski hesaba atıyor Shift Tab'da kendi hesabımda gözüküyorum ama oyun içinde isim hala eski hesap.