O Optimus363 Hectopat Katılım 5 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim?
Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim?
Çözüm Xantern 22 Nisan 2022 Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız. Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.
Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız. Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.888 Çözümler 244 22 Nisan 2022 #2 Optimus363 dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW üzerinden oyunları indiremezsin. Ama o oyunlar Steam gibi platformlarda varsa satın alıp indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Optimus363 dedi: Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim? Genişletmek için tıkla... GeForce NOW üzerinden oyunları indiremezsin. Ama o oyunlar Steam gibi platformlarda varsa satın alıp indirebilirsin.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 22 Nisan 2022 #3 GeForce NOW üzerinden zaten sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 22 Nisan 2022 #4 279508 dedi: GeForce NOW üzerinden zaten sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş klasör olarak dosyaları taşımaktan bahsetmiş sanırım. Artı 0 Eksi
279508 dedi: GeForce NOW üzerinden zaten sahip olduğunuz oyunları oynayabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş klasör olarak dosyaları taşımaktan bahsetmiş sanırım.
Xantern Zettapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 16.630 Makaleler 6 Çözümler 546 Yer Starling City Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci; R5 5600 - 4.7 GHz OC Fan; ID-COOLING SE-224-XT White Anakart: Gigabyte B550M DS3H Ekran Kartı; PowerColor Red Devil RX 6900 XT Bellek; GSKILL RipjawsV 4x8GB Siyah 3200Mhz DDR4 CL16 Depolama SSD; Patriot Burst 480GB 560/540 MB/s Samsung 870 Evo 250GB 560/530 MB/s Kioxia Exceria G2 1TB 2100/1700 MB/s Kasa/Güç Kaynağı; Revenge Beyaz Terranova MSI MPG A750GF 750W 80+ Gold Cinsiyet Erkek Meslek Green Arrow 22 Nisan 2022 #5 Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız. Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız. Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2022 #6 GeForce NOW arada bir bazı açıklar ile desktop arayüzü yapılıyordu hala devam ediyorsa onu deneyebilirsiniz ki gereksiz sana oyunları indirmeden oynamayı hedefleyen bir servise bunu yapmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
GeForce NOW arada bir bazı açıklar ile desktop arayüzü yapılıyordu hala devam ediyorsa onu deneyebilirsiniz ki gereksiz sana oyunları indirmeden oynamayı hedefleyen bir servise bunu yapmanıza gerek yok.