Çözüldü GeForce NOW'dan PC'ye oyun indirilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Optimus363

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim?

Çözüm
Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız.

Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.
Arkadaşlar GeForce NOW'ın stream tabanli olduğunu biliyorum ama internetim çok kötü. O yüzden GeForce NOW'daki oyunları bilgisayara indirebilir miyim?

GeForce NOW üzerinden oyunları indiremezsin. Ama o oyunlar Steam gibi platformlarda varsa satın alıp indirebilirsin.

Bahsettiğiniz şey GeForce NOW internetini kullanarak kendi bilgisayarınıza oyun indirmekse hayır bunu yapamazsınız.

Fakat GeForce NOW üzerinden oyun oynayacaksanız indirme yapmanıza gerek yok. Sahip olduğunuz oyunu doğrudan oynayabilirsiniz.

Çözüm
GeForce NOW arada bir bazı açıklar ile desktop arayüzü yapılıyordu hala devam ediyorsa onu deneyebilirsiniz ki gereksiz sana oyunları indirmeden oynamayı hedefleyen bir servise bunu yapmanıza gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı