GeForce RTX™ 3070 VISION OC nasıldır?

Mert BAŞER

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ben bugün " GeForce RTX™ 3070 VISION OC " modeli bir ekran kartı aldım Gaming OC versiyonuyla aynı değerlerde görünüyordu biraz daha uygun bir fiyata bulduğum için bu modeli tercih ettim. Oyun performasında herhangi bir farkı olur mu? Bu kart bir stüdyo kartı mıdır yoksa sadece tema olarak mı öyle? Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, ben bugün " GeForce RTX™ 3070 VISION OC " modeli bir ekran kartı aldım Gaming OC versiyonuyla aynı değerlerde görünüyordu biraz daha uygun bir fiyata bulduğum için bu modeli tercih ettim. Oyun performasında herhangi bir farkı olur mu? Bu kart bir stüdyo kartı mıdır yoksa sadece tema olarak mı öyle? Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim.
Teması öyle. Aynı serilerdeki kartlarda marka model farkları performansı çok az etkiler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı