MSI GeForce RTX 3070 Ventus 2X OC nasıldır?

felurian

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar.

Az önce 6200 TL'den bu kartı hakkında 0 bilgiye sahip bir şekilde aldım.
OC yapmayı düşünmüyorum, sizce bu durumda soğutmada falan 3 fanlı modellere göre çok bir sıkıntı yaşar mıyım? Fiyat hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlara göre iade etmeyi düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izledim az önce, adamın önermediği tek seri Ventus serisi, sanırım bu durumda istemeye istemeye olsa da iptal edip, tekrardan stok aramaya döneceğim :(

Son düzenleme:
Fiyatı bir RTX 3070 için normal ama ürün giriş seviyesi. Sorun yaşamadığınız halde iade etmenin mantıklı olduğunu sanmıyorum.

Stokların düzelmesi için daha zaman var ama bekleyip daha iyi ürün alırım diyorsan bekleyebilirsin.

Fiyatı bir RTX 3070 için normal ama ürün giriş seviyesi. Sorun yaşamadığınız halde iade etmenin mantıklı olduğunu sanmıyorum.

Stokların düzelmesi için daha zaman var ama bekleyip daha iyi ürün alırım diyorsan bekleyebilirsin.
Merhabalar. Normal 3070 ismini taşıyan kartlar mı giriş seviyesi oluyor yoksa burada ki kart mı özelinde giriş seviyesi ?

Ben 3070'i yüksek sağlam bir kart diye biliyordum da acaba yanlış mı biliyorum diye sormak istedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı