Geforce ShadowPlay ile sadece oyunun sesini kaydetme

Hocam çok teşekkürler zamanım olduğunda deneyeceğim.

İşe yaradı mı acaba?


Hocam deidklerinizin hepsini yaptım ama bu sefer bütün ses mikrofonuma yansıyor. Bunu nasıl halledeceğim acaba.
 
Son düzenleme:
İşe yaradı mı acaba?



Hocam deidklerinizin hepsini yaptım ama bu sefer bütün ses mikrofonuma yansıyor. Bunu nasıl halledeceğim acaba.
Mikrofona yansımaması normal şartlarda. Kullandığınız kulaklık bilgisayara 3.5 mm jack ile mi bağlanıyor yoksa usb ile mi?
 
Jack girişi ile.
O yüzden oluyor olabilir belki. Bu programı kullanıyorken mi olmuştu tam hatırlamıyorum ama jack ile çalışan bir kulaklığım vardı tarayıcıdan açmış olduğum her hangi bir medya sesini discord üzerinden veriyordu. Ben şuan usb bağlantılı kulaklık kullanıyorum ve yazıda belirttiğim ayarları yaptığımda ses yansıması olmuyor. Sizin yansıma sorununuz da discord üzerinden mi oluyor?
 

Yani tespit ettiğim yer Discord ama sanırım bilgisayar üzerinden mikrofon sınaması yaptığımda olmuyor sanırım ama Arctis 5 almayı düşünüyorum çok araştırdım ama böyle bir sorun yaşayanı görmedim şu an Arctis 3 kullanıyorum kronik bir sorun zaten herkes şikayetçi neredeyse.
Başka bir soru sorayım sizce Kraken V2 mi yoksa Arctis 5 mi?
 
Ben de yakın zamansa Steelseries Arctis 3 almıştım fakat discord üzerinden yaptığım konuşmalarda arkadaşlarım mikrofon sesinin berbat geldiğini söylediler. İade ettikten sonra Hyperx Cloud 2 aldım memnunum şu anlık. Öncesinde kulaklık araştırması yaparken Kraken V2 için olumlu yorumlar gördüm genel olarak. Benim hyperx cloud 2 almamın nedeni iki arkadaşımda vardı ve memnun olduklarını söyledikleri için onları referans alarak cloud 2 aldım. Dilerseniz fikir verme açısından gerek Türkiye'deki alışveriş sitelerinden gerekse Amazon'daki kullanıcı yorumlarından kulaklık ile alakalı kullanıcı yorumlarına bakabilirsiniz. Amazon global bir pazar yeri olduğu için daha çok kullanıcı yorumu bulunuyor.
 

Tavsiyen için teşekkür ederim bakacağım. İyi sosyaller.
 

Hocam PC'yi her kapattığımızda programı açmak zorunda mıyız şu an yaptım oldu çok teşekkürler demin uygulamayı kapadım tarayıcı değil de Spotify seçtim ses gitti sadece Spotify mı gitti hepsimi bilmiyorum.


Bir daha denedim hepsi gidiyor hocam.
 
Program devamlı açık olmalı. Eğer program açık değilse ses gitme nedeni görev çubuğunda sağ alttaki hoparlör simgesinde çıkış aygıtı olarak voicemeter seçili olduğu içindir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…