lamba Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 Şimdi ben GeForce indirdim oynayacagım ama Brawlhalla gözüme çarptı merak ediyorum ben Steam hesabını bağladım ama oradaki karakterler buraya gelmiş midir? Merak ediyorum yoksa buraya ayrı mı kasmamız lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2023
Şimdi ben GeForce indirdim oynayacagım ama Brawlhalla gözüme çarptı merak ediyorum ben Steam hesabını bağladım ama oradaki karakterler buraya gelmiş midir? Merak ediyorum yoksa buraya ayrı mı kasmamız lazım?
Çözüm Webcam kullanan insan 11 Kasım 2023 Steam hesabınızdan bir oyunu kendi cihazınızda kurduğunuzda nasıl oynuyorsanız o şekilde oynayacaksınız.
Steam hesabınızdan bir oyunu kendi cihazınızda kurduğunuzda nasıl oynuyorsanız o şekilde oynayacaksınız.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.701 Makaleler 7 Çözümler 93 11 Kasım 2023 #2 Steam hesabınızdan bir oyunu kendi cihazınızda kurduğunuzda nasıl oynuyorsanız o şekilde oynayacaksınız. Artı 0 Eksi Çözüm
Steam hesabınızdan bir oyunu kendi cihazınızda kurduğunuzda nasıl oynuyorsanız o şekilde oynayacaksınız.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 11 Kasım 2023 #3 Aynı Steam hesabına bağlı ise gelir. Artı 0 Eksi