Çözüldü GeforceNow "NVIDIA Kurulum programı başarısız" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
51
Selamlar. Cyberpunk 2077 için GeForce Now indiriyordum, ama böyle bir hata ile karşılaştım.
hata.png

Daha önce GeForce Now yüklemiştim ama hata almamıştım. Herhangi bir rapor paylaşmam gerekiyorsa paylaşırım, teşekkürler.

Çözüm
Windows 10 versiyonunuz nedir?

Güncelleme: Şöyle bir çözümü var deneyin yine de @hadwiger. Setup'a sağ tıklayıp winrar ile aç deyin. Daha sonra GeForceNow klasörünün içindeki CEF klasörüne girin. Orada GeforceNow.exe var oradan girebilirsiniz.
  • Arama kısmına Hizmetler yaz
  • Açtıktan sonra oradan NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Özellikler'e tıkla.
  • Özellikler kısmından Oturum Açma'ya bas ve üstteki Yerel Sistem Hesabı ve Hizmetin Masaüstü İle Etkileşimine İzin Ver'i işaretle ve Uygula'ya bas.
  • En son olarak tekrardan Hizmetler'den NVIDIA Telemetry Container'a sağ tıkla ve Başlat'a bas.
Hizmetlerde öyle bir dosya bulamadım.
Yönetici olarak mı çalıştırdın?
Hayır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı