GeForceNOW TR sunucularda sorun mu var?

saf4k20

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. GFN TR üzerinden oyun oynamaya çalışıyorum ama oyunların açılması en az 10 dakika. Oyuna girdiğim de ise texturelerin yüklenmesini bekliyorum yaklaşık bir 10 dakika kadar. FPS sabit değil ve oyun 3-4 dakikada bir 10-30 saniye arası donuyor. Sanırım sebebi tatilin başlaması. Bu sorunları günlerdir sadece ben mi yaşıyorum acaba?

Gerçekten şaka gibi bir durum ya. Sorun yok diyorlar ama kime göre neye göre sorun yok?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-21 190146.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-21 190146.png
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
Hocam bu çocuklar tatile girdi ya belki sunucular ondan dolayı yoğundur ben de sorun yaşıyorum 1 hafta bekleyelim düzelir diye düşünüyorum.

Hocam bu çocuklar tatile girdi ya belki sunucular ondan dolayı yoğundur ben de sorun yaşıyorum 1 hafta bekleyelim düzelir diye düşünüyorum.

Bunun çok basit bir çözümü var aslında. Kapasite fazla ise üye alımını bir süreliğine durdurursun ya da sunucu desteği yaparsın. Yoğunluk var diye ücretini ödediğim hizmeti kullanamayacaksak ne anlamı var? Ayrıca desteğe mail attığımda fevri cevaplar veriyorlar aşırı sinir bozucu.

Aynı durum bende de var. Yoğunluk var büyük ihtimal okulların tatil olmasından dolayı.
Anlamıyorum hocam nasıl yoğunluk bu. Oyun oynayabilen var mı GFN üzerinden sanmıyorum. 2 gündür hiç bir şekilde doğru düzgün oyun oynayamadım. Sikayetvar.com üzerinde herkese farklı cevaplar veriyorlar yok lansman var yok İSS ile görüşün. Destek maili desen bir şeyden anladıklarını sanmıyorum sorun yok diyip geçiştiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı