Hepinize merhaba, eski bir laptopum var fakat Roblox'ta ve oyunlarında, TSB Gym League falan çok kasıyor. Nasıl çözülür veya çözümü var mıdır FPS arttırma olarak? GitHub'daki FPS Unlocker önermeyin, o virüsten ibaret.
13 yıllık ekran kartından nasıl bir performans bekliyorsunuz pek anlamadım ,hdd yerine ssd alırsan ram takviyesi yaparsan termal değişimi yaparsan belki artış olabilir başkada birşey gelmıyor aklıma
13 yıllık ekran kartından nasıl bir performans bekliyorsunuz pek anlamadım ,hdd yerine ssd alırsan ram takviyesi yaparsan termal değişimi yaparsan belki artış olabilir başkada birşey gelmıyor aklıma
editli win7 kurarım diyorsan performansın artar ama şöyle bir sorun var sadece oyun oynıyacaksın önemli işlerini(para'dır okuldur özel iştir)o pcden yapmıyacaksın(editleyenlerin işletim sistemine ne koyduğunu bilemezsin),tabi roblox win7'de çalışıyormu bilmiyorum onada bakman lazım.
editli win7 kurarım diyorsan performansın artar ama şöyle bir sorun var sadece oyun oynıyacaksın önemli işlerini(para'dır okuldur özel iştir)o pcden yapmıyacaksın(editleyenlerin işletim sistemine ne koyduğunu bilemezsin),tabi roblox win7'de çalışıyormu bilmiyorum onada bakman lazım.
Windows 7 ISO Arşivi Şifreli arşivler için şifre: technopat NOT: Tüm dosyalar orijinaldir, güvenle indirebilirsiniz. Yaşadığınız sorunlar için lütfen yeni konu açınız. Bu konu sadece kaynak olması için açılmıştır. ISO bütünlüğünü doğrulamak için Hash doğrulaması yapabilirsiniz...