GeFore 710M sistemde Roblox FPS'i nasıl artırılır?

İşletim sistemi
Windows 10

JokerBey_0

Femtopat
Daha fazla  
Hepinize merhaba, eski bir laptopum var fakat Roblox'ta ve oyunlarında, TSB Gym League falan çok kasıyor. Nasıl çözülür veya çözümü var mıdır FPS arttırma olarak? GitHub'daki FPS Unlocker önermeyin, o virüsten ibaret.

Sistemim:

RAM: 8 GB
HDD: 750 GB
Ekran kartı: HD4000 ve GeForce 710M
İşlemci: Intel i5 3230M 2.60 GHz

Son düzenleyen: Moderatör:
13 yıllık ekran kartından nasıl bir performans bekliyorsunuz pek anlamadım :D,hdd yerine ssd alırsan ram takviyesi yaparsan termal değişimi yaparsan belki artış olabilir başkada birşey gelmıyor aklıma

13 yıllık ekran kartından nasıl bir performans bekliyorsunuz pek anlamadım :D,hdd yerine ssd alırsan ram takviyesi yaparsan termal değişimi yaparsan belki artış olabilir başkada birşey gelmıyor aklıma
Vallahi durumum yok eğer ssd alırsam kaç fps artar söylermisiniz?

Bloxtrap deniyorum 90 fps ye çıkıyor fakat geri düşüyor

Peki windows 7 kurmak nasıl olur.

çok kasıyor kısmı azalır büyük ihtimalle
Hocam windows 7 nasıl olur? düzelebilirmi

Peki windows 7 kurmak nasıl olur.
editli win7 kurarım diyorsan performansın artar ama şöyle bir sorun var sadece oyun oynıyacaksın önemli işlerini(para'dır okuldur özel iştir)o pcden yapmıyacaksın(editleyenlerin işletim sistemine ne koyduğunu bilemezsin),tabi roblox win7'de çalışıyormu bilmiyorum onada bakman lazım.

editli win7 kurarım diyorsan performansın artar ama şöyle bir sorun var sadece oyun oynıyacaksın önemli işlerini(para'dır okuldur özel iştir)o pcden yapmıyacaksın(editleyenlerin işletim sistemine ne koyduğunu bilemezsin),tabi roblox win7'de çalışıyormu bilmiyorum onada bakman lazım.
hocam ıisterseniz bir google windows 7 iso indir yazın birisi (bu siteden) hepsını atmıs hangısını kurmalıyım bılmıyorum yardım edersenız sevınırım

Son düzenleme:
win10 iso indirip rufus ile usb yazdırırsan kurarsın 11 de kurarsın windows 8 bile kurarsın ama hdd'yi ssd ile değiştirmen daha mantıklı
bu hocam bakın isterseniz

win10 iso indirip rufus ile usb yazdırırsan kurarsın 11 de kurarsın windows 8 bile kurarsın ama hdd'yi ssd ile değiştirmen daha mantıklı

Güvenilirlik kaygın varsa kurmayın yada şöyle yapın ssd alın ssd'ye win 7 kurun oyuna girerken ssd'yi takın normal işlerinizde hdd'nizi kullanın
hocam bu pc windows 11 kaldırırmı önceden 8.1 proydum 10 a geçtim 11 kaldırırsa hatta daha iyi performan verirse geçeyim hemen

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı