S Slayer Ziyaretçi 31 Mart 2014 #1 Ekran kartında tik işareti yok bu sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2014 #11 Silinen üye dedi: Sanki w7 kaldırıyor w7 boştayken 8oomb yiyor ne oynayacak o zaman.Xp'de kal yada W8.1'e geç. Genişletmek için tıkla... Aldığımız oyunları minimum sistemle rahat rahat oynayamıyoruz değil mi? Bu sistem için en mantıklısı XP. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Sanki w7 kaldırıyor w7 boştayken 8oomb yiyor ne oynayacak o zaman.Xp'de kal yada W8.1'e geç. Genişletmek için tıkla... Aldığımız oyunları minimum sistemle rahat rahat oynayamıyoruz değil mi? Bu sistem için en mantıklısı XP.
Nevzat Şentürk Hectopat Katılım 19 Haziran 2013 Mesajlar 847 Makaleler 2 Yer KOCAELİ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #12 O ekran kartı mazide kaldığı için Geforce Experience destek vermiyor oyun optimizasyonu yapmana yeni kart alıp. RAM'i yükseltip. WİN 8.1'e geçerseniz size de destek verecektir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2014 Artı 0 Eksi
O ekran kartı mazide kaldığı için Geforce Experience destek vermiyor oyun optimizasyonu yapmana yeni kart alıp. RAM'i yükseltip. WİN 8.1'e geçerseniz size de destek verecektir.
PsychoAssassin99 Hectopat Katılım 30 Ekim 2013 Mesajlar 42 31 Mart 2014 #13 Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki. Artı 0 Eksi
Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2014 #14 PsychoAssassin99 dedi: Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki. Genişletmek için tıkla... Bence de. Windows 8'e gereksiz gördüğüm için geçmedim. Windows 7'den farkı dağlar kadar değil ki? Ayrıca o ana ekranını hiç beğenmiyorum. Artı 0 Eksi
PsychoAssassin99 dedi: Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki. Genişletmek için tıkla... Bence de. Windows 8'e gereksiz gördüğüm için geçmedim. Windows 7'den farkı dağlar kadar değil ki? Ayrıca o ana ekranını hiç beğenmiyorum.
X xxx3000_RS Hectopat Katılım 25 Mart 2014 Mesajlar 376 Makaleler 2 Yer XxX3000'den Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mart 2014 #15 PsychoAssassin99 dedi: Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki. Genişletmek için tıkla... Aksine daha az RAM yer. W7, Vista'dan iyiyse W8.1'de w7 den iyidir. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2014 Artı 0 Eksi
PsychoAssassin99 dedi: Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki. Genişletmek için tıkla... Aksine daha az RAM yer. W7, Vista'dan iyiyse W8.1'de w7 den iyidir.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2014 #16 Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı yeni bir sistem toplamak. Çünkü o sistem idare edecek gibi değil. Silinen üye dedi: Aksine daha az RAM yer.w7, vistadan iyiyse w8.1'de w7 den iyidir. Genişletmek için tıkla... Fakat Win7 ile Vista arasındaki fark, Win8 ile Win7 arasında yok. Lütfen konuyu saptırmayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2014 Artı 0 Eksi
Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı yeni bir sistem toplamak. Çünkü o sistem idare edecek gibi değil. Silinen üye dedi: Aksine daha az RAM yer.w7, vistadan iyiyse w8.1'de w7 den iyidir. Genişletmek için tıkla... Fakat Win7 ile Vista arasındaki fark, Win8 ile Win7 arasında yok. Lütfen konuyu saptırmayalım.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2014 #18 Biz donanımsal olarak bahsediyoruz. Yani ekran kartının kendisi eski. Yalnımıyorsam 2007 yada 2008 senesinde çıkmıştı. Artı 0 Eksi
Biz donanımsal olarak bahsediyoruz. Yani ekran kartının kendisi eski. Yalnımıyorsam 2007 yada 2008 senesinde çıkmıştı.
KS KS S Slayer Ziyaretçi 31 Mart 2014 #19 Evet eski yazın sistemi yenileyeceğim Şuan city car driving de en düşük ayarlarda kasıyor pc Artı 0 Eksi
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 31 Mart 2014 #20 Silinen üye dedi: Evet eski yazın sistemi yenileyeceğim Şuan city car driving de en düşük ayarlarda kasıyor pc Genişletmek için tıkla... Çok normal. Sistemi ne zaman yenileyeceksiniz? Eğer hemense bütçenize göre sistem toplayalım. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Evet eski yazın sistemi yenileyeceğim Şuan city car driving de en düşük ayarlarda kasıyor pc Genişletmek için tıkla... Çok normal. Sistemi ne zaman yenileyeceksiniz? Eğer hemense bütçenize göre sistem toplayalım.