GeFore Experience Optimize Sorunu

• Konuyu başlatan Slayer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 26
  • Görüntüleme 2.780
S

Slayer

Ziyaretçi
e79DNm.jpg

Ekran kartında tik işareti yok bu sorun nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanki w7 kaldırıyor w7 boştayken 8oomb yiyor ne oynayacak o zaman.Xp'de kal yada W8.1'e geç.
Aldığımız oyunları minimum sistemle rahat rahat oynayamıyoruz değil mi? Bu sistem için en mantıklısı XP.

O ekran kartı mazide kaldığı için Geforce Experience destek vermiyor oyun optimizasyonu yapmana yeni kart alıp. RAM'i yükseltip. WİN 8.1'e geçerseniz size de destek verecektir.

Akıllı windows 8.1 daha çok yiyecek RAM'i ayrıca windows 7 ye olan düşmanlığınız nedir ben onu anlamıyorum.Onun hiçbir eksiği yok ki.
Bence de. Windows 8'e gereksiz gördüğüm için geçmedim. Windows 7'den farkı dağlar kadar değil ki? Ayrıca o ana ekranını hiç beğenmiyorum. :confused:

Eğer bütçeniz varsa en mantıklısı yeni bir sistem toplamak. Çünkü o sistem idare edecek gibi değil.

Aksine daha az RAM yer.w7, vistadan iyiyse w8.1'de w7 den iyidir.
Fakat Win7 ile Vista arasındaki fark, Win8 ile Win7 arasında yok.
Lütfen konuyu saptırmayalım.

Slayer, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı