Hocam anakartın bellek destek listesinde kendisini bulamadım bu nasıl bir sıkıntıya yol açabilir.
Önemli bir şey değil. Piyasada bir sürü RAM var. Sadece denedikleri arasından çalışanları yazıyorlar. RAM'iniz anakart ve işlemciyle tam uyumlu.
Hocam anakartın bellek destek listesinde kendisini bulamadım bu nasıl bir sıkıntıya yol açabilir.
Önemli bir şey değil. Piyasada bir sürü RAM var. Sadece deneyipte çalışanları yazıyorlar. RAM'iniz anakart ve işlemciyle tam uyumlu.
Bu RAM alınır mı? Fiyat olarak çok uygun gözüküyor. Yurt dışında çok sattığını okudum ancak bir sormak istedim bu RAM nasıldır?
.![]()
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASC)
GeIL 8GB Evo Spear AMD Edition 3000mhz CL16 DDR4 Ram (GASB48GB3000C16ASC) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
GeIL yerine Corsair Vengeance LPX al.
Fanboy yorumlarından kaçının efendim. F/P ürünü olan GeiL alınız.Düşüneceğim hocam ancak kararım sanırım bundan yana.
Fanboy yorumlarından kaçının efendim. F/P ürünü olan GeIL alınız.
Hocam konu hortlatma oldu ama bugün konuştuklarımızdan sonra zamanında bunu yazmanız tuhafıma gitti.Fabrika çıkışlı 1.35v ile geliyor. Tavsiyem üzerine birkaç lira daha koyup VENGEANCE LPX 8GB alın.
Eski bir konu yalnız bu.HB'de G.Skill RAM'ler 260 TL ona da bakabilirsin. 3200 MHZ 265 TL
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.