Gelbura.com güvenilir mi?

• Konuyu başlatan Livo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 3.223
Arkadaşlar Gelbura.com firması yani Macrosis Bilişim Teknolojileri İç ve Dış Ticaret A.Ş. hak hukuk tanımıyor.

Kafalarına göre sipariş iptali yapıyorlar. Zaten üslupları çok kötü. Parayı aldık bizden çıktı zihniyetiyle ticaret yapmaktalar.

Kendilerini kanundan üstün görüyorlar. THH (Tüketici Hakem Heyeti) kararına uymuyorlar.

THH Kararını atınca git dava aç öyle al diyorlar.

Yıpratma amaçlı karşı dava açıyorlar.

Eklere mail kopyasını ve müşteriyi mahkemelerde aylarca süründürdükleri UYAP davalarını koyuyorum.

Avukat vs. hukuk işlerinden anlayan yakınınız yoksa eğer bayağı bir uğraştırır sizi bu firma.

Bilginiz olsun.

240 TL alacaklıyken 4.600 TL borçlu çıktık. Müşterilere geri dava açıyorlar.

Yarın öbürgün bunlarla ters düşerseniz avukatlık masrafları için ek bütçe ayırın.

Siz değerli arkadaşlarımı bilgilendirmek için başıma gelen bu vahim olayı sizinle paylaştım.
Eki Görüntüle 1973139Eki Görüntüle 1973140Eki Görüntüle 1973138Eki Görüntüle 1973141
Konuyu da açıklasaydınız keşke. Gelbura'dan bir çok alışveriş yaptım her defasında elime ulaştı ürün. Ürün iptali hangi koşullarda gerçekleşmiş bir bilgi verseniz keşke.

Konuyu da açıklasaydınız keşke. Gelbura'dan bir çok alışveriş yaptım her defasında elime ulaştı ürün. Ürün iptali hangi koşullarda gerçekleşmiş bir bilgi verseniz keşke.
Şimdi daha önce bu konuya yazdığım için bildirim gelmiş bana fakat DH'de bu arkadaş bizi marka çalışanı ilan etti soru sorduk diye. Tahminen size de aynı davranışı sergiler. Firma orada açıklama yapınca buraya da yazmış. :) Bende aynı sizin gibi ne aldınız diye sormuştum ve tabii ki cevap vermedi aksine saldırdı :)

Şimdi daha önce bu konuya yazdığım için bildirim gelmiş bana fakat DH'de bu arkadaş bizi marka çalışanı ilan etti soru sorduk diye. Tahminen size de aynı davranışı sergiler. Firma orada açıklama yapınca buraya da yazmış. :) Bende aynı sizin gibi ne aldınız diye sormuştum ve tabii ki cevap vermedi aksine saldırdı :)
Konu tam da tahmin ettiğim gibiymiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu tamda tahmin ettiğim gibiymiş.
Cin olmadan adam çarpmaya çalışmış kendi çarpılmış günüm keyiflendi.
Adamların KEP adresi de kapalı.

Yarın öbür gün ürün ile ilgili sorun çıktıktan sonra THH tebligatlarını kep adreslerini kapalı tuttuğu için almıyorlar ve pişkin pişkin THH bize karar tebliğ etmedi, THH kafasına göre karar vermiş diyerek zeytinyağı gibi üste çıkıp; git dava aç mahkeme mahkeme uğraş diyorlar.

Sen sadece parayı verdim ürünü aldım diyerek bakıyorsun, yarın öbür gün ürün bozulsa seni tanımıyoruz kardeş deseler ne yapacaksın ?

THH'ye gidip hakkını arayacaksın.

AAAAA o da ne adamlar THH kararlarını tanımıyorlar. Daha kötüsü KEP adreslerini bilerek kapalı tuttukları için biz öyle bi tebligat almadık kardeş hadi byeee çekiyorlar.

Hakkının peşine düşersen de git dava aç diyorlar.

Dava da hata yaparsan da geri dava açıp arsızca senden para istiyorlar.

Tabi sen hakkını herkesin yemesine göz yuman birisi isen hakkını aramana gerek yok dostum dolayısıyla yorum yapmana da gerek yok.

Ben hakkını arayan insanlar için başıma gelen olayı paylaştım. 👍

Adamların KEP adresi de kapalı.

Yarın öbür gün ürün ile ilgili sorun çıktıktan sonra THH tebligatlarını kep adreslerini kapalı tuttuğu için almıyorlar ve pişkin pişkin THH bize karar tebliğ etmedi, THH kafasına göre karar vermiş diyerek zeytinyağı gibi üste çıkıp; git dava aç mahkeme mahkeme uğraş diyorlar.

Sen sadece parayı verdim ürünü aldım diyerek bakıyorsun, yarın öbür gün ürün bozulsa seni tanımıyoruz kardeş deseler ne yapacaksın?

THH'ye gidip hakkını arayacaksın.

AAAAA o da ne adamlar THH kararlarını tanımıyorlar. Daha kötüsü KEP adreslerini bilerek kapalı tuttukları için biz öyle bir tebligat almadık kardeş hadi byeee çekiyorlar.

Hakkının peşine düşersen de git dava aç diyorlar.

Dava da hata yaparsan da geri dava açıp arsızca senden para istiyorlar.

Tabii sen hakkını herkesin yemesine göz yuman birisi isen hakkını aramana gerek yok dostum dolayısıyla yorum yapmana da gerek yok.

Ben hakkını arayan insanlar için başıma gelen olayı paylaştım. 👍

Hakkını aramalık bir konumda değil THH'ye başvuran arkadaş. 116 tane LGA 1700 soket sipariş vermiş. Firma önceden ID-Cooling soğutucu alanlar soket değişikliğinde mağdur olmasın diye kiti 1 TL'ye satışa çıkarmış. Bu arkadaşta uyanık gibi davranıp 116 tane sipariş vermiş. Her müşteriye 1 adet diye belirtilmesine rağmen kendi kendine olay yaratıp uğraşmış. Beter olsun. Amazon bile iyi niyet çerçevesinde geri göndermesiz iade yaparken şimdi fiyat fark etmeksizin geri istiyor sebebi bu arkadaş gibiler.

Hakkını aramalık bir konumda değil THH'ye başvuran arkadaş. 116 tane LGA 1700 soket sipariş vermiş. Firma önceden ID-Cooling soğutucu alanlar soket değişikliğinde mağdur olmasın diye kiti 1 TL'ye satışa çıkarmış. Bu arkadaşta uyanık gibi davranıp 116 tane sipariş vermiş. Her müşteriye 1 adet diye belirtilmesine rağmen kendi kendine olay yaratıp uğraşmış. Beter olsun. Amazon bile iyi niyet çerçevesinde geri göndermesiz iade yaparken şimdi fiyat fark etmeksizin geri istiyor sebebi bu arkadaş gibiler.
Öyle bir uyarı yoktu kardeş. Tamam firmanın temsilcisisin anladık o kısmı da adamlar KEP adresini kapatmışlar THH kararlarını almamak için. Ona da bir diyeceğin var mı ?

O konuda yorum yapamam ama, firma çok kurnaz ve hadsiz. Konuya ben zaten ses kaydını yükledim. Adama fotoğrafta bulunan ürünü yollamamışsınız diyorum, bana istesem bu ürünün fotoğrafını bile koymam ben kurumsal satıcıyım diyor. Madem kurumsal, toptan satıcısın neden tek olarak satıyorsun diyorum, cevap veremiyor. Birde pişkin pişkin istediğin yere şikayet edebilirsin diyor bana. Mevzu burda ürünün iletilip iletilmemesi değil. Ayrıca açıklamada yazan özelliklerde bir üründe gelmedi. Bir alt versiyonu geldiğini belirtmeme rağmen, fotoğrafta bulunan ürünün bir üst versiyonu olduğunu söylememe rağmen, fotoğrafta bulunan ürün hakkında 'böyle bir ürün yok, hiç üretilmedi dedi' halbu ki var öyle bir ürün. Üstüne üstük gelip büyüklük taslamaya çalışıyor, yok işte ben bu üründen 3000 tane sattım kimse şikayet etmedi vs... Ben 3000 kişiyi kandırmışsın demek ki diyince cevap veremedi. O yüzden böyle bir firmayı savunmanın anlamı yok hocam.

O konuda yorum yapamam ama, firma çok kurnaz ve hadsiz. Konuya ben zaten ses kaydını yükledim. Adama fotoğrafta bulunan ürünü yollamamışsınız diyorum, bana istesem bu ürünün fotoğrafını bile koymam ben kurumsal satıcıyım diyor. Madem kurumsal, toptan satıcısın neden tek olarak satıyorsun diyorum, cevap veremiyor. Birde pişkin pişkin istediğin yere şikayet edebilirsin diyor bana. Mevzu burda ürünün iletilip iletilmemesi değil. Ayrıca açıklamada yazan özelliklerde bir üründe gelmedi. Bir alt versiyonu geldiğini belirtmeme rağmen, fotoğrafta bulunan ürünün bir üst versiyonu olduğunu söylememe rağmen, fotoğrafta bulunan ürün hakkında 'böyle bir ürün yok, hiç üretilmedi dedi' halbu ki var öyle bir ürün. Üstüne üstük gelip büyüklük taslamaya çalışıyor, yok işte ben bu üründen 3000 tane sattım kimse şikayet etmedi vs... Ben 3000 kişiyi kandırmışsın demek ki diyince cevap veremedi. O yüzden böyle bir firmayı savunmanın anlamı yok hocam.
Olay firmayı savunmak değil. Arkadaşın yaptığı hareket doğru değil bunun yüzünden gelip forumlarda açık şekilde anlatmayıp mağdur edebiyatı yapması. Karakter meselesi bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım.

Olay firmayı savunmak değil. Arkadaşın yaptığı hareket doğru değil bunun yüzünden gelip forumlarda açık şekilde anlatmayıp mağdur edebiyatı yapması. Karakter meselesi bu konuya daha fazla yorum yapmayacağım.
Karakteri firma temsilcilerinden öğrenmiyoruz burada. İyi reklamlar sana. Patronuna söyle bonus ikramiye, yol yemek felan eklesin bu ayki bordrona👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı