Geleceği görmek

O gördüğün sahneler tutarsa konuşalım bu konuyu. Şu anda o gördüklerinin "gelecek" olduğunu bilmiyorsun.
Arkadaşa hak veriyorum.
Rüyamda gördüklerimi hayatımda da en ince detayına kadar yaşadım.
Ama umarım ıslak rüyalar tutmaz, o kadar hatuna kendi başıma yetemem.

Ben rüya bile görmüyorum sanırım ya yada gördüğüm rüyayı unutuyorum uyandığımda. Yazdıklarınızı okuyunca kendimi sorguladım sorun bendeymiş gibi.

Günlük tut bakalım aynısı olacak mı?

Yaşadığın şey, yaşadığın olay olduğunda zihninin geçmişi düzenleyip sanki o olayı iki kere yaşamışsın gibi sunması.

Hayır mesela çok eskiden 1 yıl önce tabii ki o zaman unutuyorum sonra gördüğüm görüntüyü görünce hemen aklıma geliyor. Aynı sana bir fotoğraf gösteriyorlar sonra 1 yıl sonra gösterince hatırlıyorsun aynısı oluyor ve bazen o güne ait şeyleri görüyorum. Mesela kardeşim bir şeyimi kırmıştı ben bir eşyasını aldım sonra aynı olay oluyor ama saklamayarak değiştiyorum geleceğimi.

Hayır mesela çok eskiden 1 yıl önce tabii ki o zaman unutuyorum sonra gördüğüm görüntüyü görünce hemen aklıma geliyor. Aynı sana bir fotoğraf gösteriyorlar sonra 1 yıl sonra gösterince hatırlıyorsun aynısı oluyor ve bazen o güne ait şeyleri görüyorum. Mesela kardeşim bir şeyimi kırmıştı ben bir eşyasını aldım sonra aynı olay oluyor ama saklamayarak değiştiyorum geleceğimi.

Ben ne diyorum?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı