Geleceğim hakkında endişeleniyorum

Merhaba, Bana verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim benim için motive edici oldu, İleride hayatımı düzene koymayı yeniden denersem yaşadıklarımı yazacağım.

%90'lık büyük bir oran veriyorsun kime göre? neye göre? DÜMDÜZ kafayla ekran kartıymış yok Avrupaymış yüzyıllardır bu gibi şeyleri aşılayarak milleti umutsuzluğa sevk ettiniz yazık. Ekran kartı+ para diğer şeyler elbette ihtiyaç ama sizin yaptığınız şey ise DİREKT olarak asıp kesme umutsuzluk verme. Bunlar olmuyor diye insanlar içeri kapanıp kendini kessin mi? Ayrıca şu soruma cevap bekliyorum %90'lık kesim ile birebir oturup tanıyıp sohbet edip mi bu kanıya vardınız? yoksa DÜMDÜZ sosyal medya ve genel medya haberlerine ve ıvır zıvır araştırma yapılan anketlerden mi? Ankettir haberdir kesin. O anket ve haber kısmı da kolpa inanıyorsan. GERÇEK olabilmesi için dediğim olayın gerçekleşmesi lazım birebir %90'lık bahsiniz üzerine görüşmeler sağlamak. AKP,CHP,MHP ve diğer anketörler haberciler bile o kadar seviyeye gelip birebir gram gram en ince ayrıntısına kadar bakmıyorlar da siz mi %90 diyorsunuz? Sosyal medyanın vermiş olduğu yapay zeka algoritmalarının içinden çıkın derim iyi forumlar!

Çok güzel. Siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümü hakkında düşünceleriniz var mı? işinizi bölümünüzden mi devam ettiriyorsunuz?
Siyaset bilimi okuyan arkadaşlarım vardı, onlardan öğrenebildiğim kadarıyla şahsen ilgimi oldukça çeken bir bölüm. İhtiyaç var, bildiğim kadarıyla bu bölümde üniversite de çok önemli. Özellikle Hacettepe, Marmara, İstanbul ve ODTÜ bu bölüm kapsamında üst düzey eğitim veriyor diye biliyorum. Eğer düşünüyorsanız ve imkanınız varsa yurt dışı yüksek lisansıyla çok iyi yerlere gelebilirsiniz. Aynı zamanda yurt dışı eğitimi için devlet bursları oluyor, onlara da bakabilirsiniz. İşimi bölümümden devam ettirmeyi hedefliyorum, şu anlık benim de devlet bursuyla yurt dışı masterı gibi bir planım var.

Milleti umutsuzluğa değil. Karamsar olmamaya, gerçekçi olmaya davet ediyoruz. Kimse kimseyi umutsuzluğa sevk etmek istemez.
Bunlar olmuyor diye insanlar içeri kapanıp kendini kessin mi?
Konuyla alakasız yorum, cevap verme gereği duymuyorum.
Ayrıca şu soruma cevap bekliyorum %90'lık kesim ile birebir oturup tanıyıp sohbet edip mi bu kanıya vardınız?
İstatistik bilimi dediğimiz bir şey vardır. Bu mantığınızla yola çıkarsak, Afrikanın %80'nini siyah insanlar oluşturuyor dersek, size göre yanlış bilgi çünkü gidip gözle sayılması gerek
AKP,CHP,MHP ve diğer anketörler haberciler bile o kadar seviyeye gelip birebir gram gram en ince ayrıntısına kadar bakmıyorlar da siz mi %90 diyorsunuz?
Bu tarz istatistikler, sokağa çıkıp sizin sandığınız röportaj aracılığıyla yapılmaz. Ayrıca ''%90'' ülkeye genel olarak yansıyan imaja göre denilmiş bir şey, bu yüzdelik dilimin çok fazla olduğu gerçeğinden kaçamazsınız, kaçamayız. Bu arada konu siyasete nereden geldi? galiba siyaset konuşma isteğiniz var... anlamadım.
Sosyal medyanın vermiş olduğu yapay zeka algoritmalarının içinden çıkın derim iyi forumlar!
Ahahaha neye sinirlendiniz bu kadar? üslubunuz sağlıklı düşünemediğinizi düşündürttü bana. Yaşınızı sorabilir miyim? tartışılmaması gereken, düz kafalı düşünen birine benziyorsunuz. Hatta yanlış anlamazsanız sizde biraz tarafcılık gördüm.

İngilizcem çok gelişmiş seviyede, Hacettepe veya İstanbulda kötü olmayan bir üniversitesini istiyorum. Work And Travel yapabilirsem de yapmak büyük bir hayalim açıkçası. Work And Travel düşünürseniz çok iyi bir programdır.

İngilizcenizin iyi olması çok büyük bir artı, yurt dışı adına açık bir kapı olur size. Aynı zamanda yapıldıkça YDS'ye girin derim, çok büyük bir avantaj doğurabilir. Work and Travel'ı düşünmüştüm, ancak okuduğum üniversitede bu imkan açıldığı zaman pandemiye denk geldiği için gidemedim. Umarım yaparsınız, ingilizce seviyeniz ile birlikte çok iyi yerlere gelebileceğinizi düşünüyorum.

Teşekkür ederim hocam, umarım sizde istediklerinize ulaşabilirsiniz. Gerçekten 2 kere lisans eğitimi bitirmiş olmanız büyük bir artı ve saygı duyulacak bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…