Geleceğim hakkında kararsızım

cyper

Decapat
Daha fazla  
Ben kendimi yazılımla, psikolojiyle, sosyolojiyle, tarihle ve edebiyatla geliştirmeye çalıştım. Ama geleceğim hakkında ne yapacağımı bilmiyorum, kararsızım. İnsanlar bana sosyoloji, felsefe, tarih gibi bölümleri okumamı öneriyor ama ben hiçbirini istemiyorum. Ben sadece, karnımı doyurabileceğim ve kolay şekilde öğrenebileceğim bir meslek istiyorum.
Üniversite sınavına girmeyeceğim, meslek öğrenimim yok. 19 yaşıma gireceğim ama hâlâ ne yapacağımı bilmiyorum. Bazı insanlar göz lensi yapan bir dükkân açmayı, radyoloji oku KPSS gir hem az çalışırsın hem de para kazanırsın dedi. Ama bir yandan da kendim üniversite okumadan yazılım öğrenip siber güvenlik alanında ilerlemek istiyorum.
Aslında az çalışmak istiyorum ama yine de iş bulmam lazım. Hemen çalışıp hayatımı bir düzene koymak istiyorum. Kolay öğrenilebilecek ve hızlı iş bulabileceğim bir alan arıyorum. Köle olmak emeğimin hiç edilmemesi ama hala kararsızım ben ne yapacağım dostlar.

10 gencin 9'unda var herhalde bu siberci olma hayali. Aşırı zor işler hocam sen sana denileni dinle git oku radyoloji al bir 84 85 yaşa git boş ver. O dediğin siber güvenlik alanı falan filan ancak hobin olabilir. He doğru böyle 1000 adamda 1 tane başarabilen bu işe kendini gerçekten adayan ve aşırı başarılı insan çıkabiliyor. 1000'de 1 o kişi benim diyorsan git hayalinin peşinden.

10 gencin 9'unda var herhalde bu siberci olma hayali. Aşırı zor işler hocam sen sana denileni dinle git oku radyoloji al bir 84 85 yaşa git boş ver. O dediğin siber güvenlik alanı falan filan ancak hobin olabilir. He doğru böyle 1000 adamda 1 tane başarabilen bu işe kendini gerçekten adayan ve aşırı başarılı insan çıkabiliyor. 1000'de 1 o kişi benim diyorsan git hayalinin peşinden.

Bu hayalden öte istek benim için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı