Geleceğim için yarar sağlayacak şeyleri yapamama sorunu

Mellon_

Centipat
Merhaba Dostlar. Nedir bu problem arkadaş bir çözemedim gitti. Şu hayatımda psikolojim ve duygularım bana hep engel olmaya devam etti.
Aile içi huzur: 0 (sıfır).
Sosyal çevrem iyi fakat iç huzurumun etkisinden dolayı dışarıya bazı zamanlar yanlış etkilerde bulunabiliyorum haliyle üzülüyorum ve sıkıntı çıkıyor;

İnşallah yararlı bir mühendis olurum ve bu yönde de ilerlemek istiyorum. Araştırıyorum ediyorum, hatta dün iş ilanlarına baktım ne istiyor şirketler diye. Liste yaptım ve kendi geleceğim için gerekli olan yazılımları programları en temel şekilde öğrenmek için. Çok şey istemiyorlar. Ama ben başlayamıyorum. Biri yanımda olsa da yapamıyorum belki beni teşvik eder diye. Anlayacağınız indirmekten öteye gidemiyorum. İndiriyorum ve siliyorum.
Biliyorum: Başarı engel tanımaz. Kendimi zorlamam gerek. Yapmam gerek. Ama duygularım keşke olmasaydı demiyorum, iyi ki varlar ama yetti be abi. Azcık mantığımı kullanmak istiyorum.
Kendinizde de böyle sıkıntılar var ise veya dermanı bulan biri var ise lütfen yazsın.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı