Geleceğin insanları bu tarihe tiksintiyle bakacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Desteklemesen bile yapmak zorunda kalacaksın. Yaşını bilmiyorum ama dediklerimi anlaman için hayata atılman gerekecek. Ekmeğini elinden alacaklar, eşini alacaklar, işini de... Böyle bakarsan.

Desteklemesen bile yapmak zorunda kalacaksın. Yaşını bilmiyorum ama dediklerimi anlaman için hayata atılman gerekecek. Ekmeğini elinden alacaklar, eşini alacaklar, işini de... Böyle bakarsan.

Saçmalama kardeşim. Neden güçüm yettiğin için birisine tecavüz edeyim? Neden birisinden güçlüyüm diye zorbalık edeyim? Onu dövebilme gücüne sahibim diye onu dövme hakkım yok.

Bunun hayata atılmakla hiçbir alakası yok. Ben patronum diye altımda çalışan kişiyi küçük görme hakkım yok.

Bilmem belki öldürmekten zevk alıyorsundur?
Daha hayata atılmadığınız için bu bakış açısıyla görebilmeniz çok zor. Yaşınız veya deneyiminiz itibariyle hayata toz pembe bakıyorsunuz. Hayata atılmadan anlayabileceğiniz şeyler değil. Anne babanız ölünce ve önünüze yemek koyacak kimse kalmayınca anlayabilirsiniz ancak. Bunu bilerek yaşamak ve bağımlılıkları azaltıp gücü elde etmek yapılması gereken.
Hak, hukuk ve adaletin hepsi karşılıklı çıkarlar korunsun diye türetilmiş kavramlardır. Zaten sözlerinizden belli oluyor toy olduğunuz ve optimistik olduğunuz. Hayatta başarılar dilerim, gerçekler umarım sert çarpmaz.

Bak bak. Benim küçük olduğumu nereden çıkardın? Çalışmadığımı nereden çıkardın? Kusura bakma, soruya cevap veremeyince hemen daha küçüksün sen anlamazsın havasına giriyorsun. İşin komik tarafı daha karşındaki hakkında hiç bir şey bilmeden yorum yapman. Fikirlerimin çocukça olduğunu düşünüyorsan devam et. Fikirlerimi destekleyen nice oyuncular, profesörler, sanatçılar var.

Toy olduğum için bilmiyorum öyle mi? Büyüklerimizden her zaman böyle şeyler duydum. Aynı olay tekrar başıma geldi. Nedense büyükler her şeyi biliyormuş hislerine kapılıyorlar. Benim yaşım 10 da olsa 21 de olsa, ben bir bireyim ve fikirlerim var. Kimse sen küçüksün bilmezsin diyemez.

Böyle dediğiniz için sizinle daha fazla tartışmayacağım. Zaten konuyu hayvanlara yaptığımız zulümden, çalışma hayatında yapılan yanlışlara getirdiniz.

Fikirlerimi destekleyen nice oyuncular, profesörler, sanatçılar var.
Çağımızdaki gücün kaynağı paradır. Yüksek miktarda paraya sahip olanlar ya bilgiye sahip değildir yada düzenin kontrolcüsüdür. Bahsettiğiniz kişiler böyle düşünüyor diye ortada var olan gerçekleri inkar etmekten ötesi olamaz. Fikirleriniz çocukça değil, gerçekçi de değil. Fikirleriniz "dilenen" oluyor ama "gerçek" olmuyor. Dediğim gibi hayal ettiğiniz dünya toz pembe ancak hayatın kendisi öyle değil.
Hayatı bilen ve içinde olan birisi optimistik bir şekilde bakamaz. İnternet sayesinde zaten bu şekilde bakamayacak kadar tehlike ve rekabet olduğunu anlamanız çok olasıydı. Sorun fikirlerinin gerçeği yansıtmaması. Aklındaki "toz pembe" düşünceyi söylüyorsun ben ise olanı söylüyorum. Evet, ideali değil ama gerçekler bunlar. Tehlikeleri ve riskleri fark edip ona göre önlem almalı gerekirse de ezip geçmelisiniz. Ezmezseniz ezilecek olan siz olursunuz. Çok bilgili olabilirsiniz ama özellikle hayat konusunda deneyim ve yaşanmışlıklar size avantaj sağlayacaktır. İyi günler.

O kazın her tüyü koparıldığında.
Benim canım acıdı.
'Onlar benim sessiz kullarım hesap günü onlarda konuşacak'.

Bir sokak düşünün her yer çöp. Oradan 5-6 kişi dışarı çıkıp, çöpleri toplamaya kalkışsa bile hiç kimsenin toplamamasından daha iyidir. Tamamen toz pembe bir hayat beklentim yok. Sadece bardağa bir kaç damla daha su katabilecek, ve başkalarını bu konuda ikna etme isteğim var. Sen de diyorsunki zaten çöp var, ve her daim olacak niye toplayayım? Onun yerine şuradan iki torba kapsam en azından bir etraf temizlense diye düşünseniz, başkaları da sizden görüp adım atsa kesinlikle çöplerle dolu olmasından daha iyi olur. Sokağın tertemiz olması gibi bir beklentim yok

Buradaki insanlar galiba besin piramidini bilmiyor hayvanlar hayatta kalmak için birbirini yer o zaman bir aslan sadece otla beslensin diyemezsin aynı şekilde yapay et o etin tadını verecek mi, her seferinde tadı farklı olacak mı benim inancımda kurban kesmek diye bir şey var eğer bu canilik olsa ilahın bunu insanlara emretçeğini düşünmüyorum.
O kazın her tüyü koparıldığında.
Benim canım acıdı.
'Onlar benim sessiz kullarım hesap günü onlarda konuşacak'.

Canlı canlı yolunmamalı önce öldürüp öyle yolunmalı diğer türlü acı çektirmek sadece caniliktir.

Aslana otla beslensin diyen kim? Veganlara karşı yapılan argümanları yapmadan önce hiç düşünüyor musunuz? Yani gram anlam veremiyorum.

Bakın dediğiniz argümana dışarıdan bakmaya çalışıyorum ama bir vegan bir aslanın otla beslenmesini söylemez. Veganların felsefelerini çürütmek için "bir etçilin ot yemesini mi istiyorsunuz" diyemezsiniz...

Allah'ın hayvanları kesin diye bir emir vermesine hiç anlam veremiyorum. Sanırım YouTube'da bir hocanın dediği gibi ben VAGANIM . (
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
)

Öldürmek canilik değil mi? İnsancıl öldürmek ne demek?
  1. Cani olma durumu.
  2. Adam öldürme hali.

3. Killing, Assassination.

cani

1. Cinayet işlemiş olan kimse, kıyacı.
  2. Acımasız, gaddar.
  3. Cinayet işlemiş olan. Birisini öldürmüş veya yaralamış bulunan. Caniler nasıl haksız yere insanı öldürüyorlar ve onların hayatlarına son veriyorlarsa; kafirler, inkarcılar, dinsizler de birer cani sayılırlar. Çünkü Allah'ın eserleri olan canlı ve cansız varlıklar onun sonsuz kudretini, ilmini, iradesini, rahmetini ilan edip dururlarken inkarcılar bunları tesadüfün, maddenin, tabiatın ve sebeplerin eseri sayıyor ve manasız, gayesiz şeylermiş gibi göstererek onları manen öldürüyor, sayısız cinayetler işliyorlar. Demek ki inkarcıların bu cinayetlerinin hesabını verecekleri bir mahkeme var ve olacaktır. (Bak: Ceza)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…