Geleceğin insanları bu tarihe tiksintiyle bakacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İnsan hepçildir hem ete hem yeşilliğe ihtiyacı olan bir varlıktır insan hayatını devam ettirmek için hepsinden yemelidir yemez ise farklı sorunlar, çok yerse farklı sorunlar ortaya çıkar. Yapay et fikrine karşıyım

Allah her şeyi düzgün yartmıştır. Bu yüzden yapay et yapmamalıyız Allah'ın yarattığı canlıların genetiği ile oynamamalıyız.

Elde ediliş yöntemleri kesinlikle rahatsız edici.

Ancak nüfus çok fazla, üretimi arttırmak zorundalar. Yoksa insanlar doğru düzgün yiyecek et bulamazlar.

Et bir ihtiyaçtır. Ne kadar insanlık olarak gelişmiş olsak da vücudumuz hala ilkel, ana besin kaynaklarımız belli.

Belki nüfus bu kadar artmasa, talep olmasa, et üretiminde daha insancıl yöntemler daha hızlı geliştirilebilir

Ama o fabrikacılar üretim talebine mi yoğunlaşsın tavukların hayvan haklarına mı? Bir de böyle bir durum var. Empati yapmak gerekiyor.

Her şeyden önce nüfus sorununa çözüm bulunması lazım. Gerisi kolay.

Çözüm şu zeka yapısı belli bir seviyenin altında olan iyi huylu olmayan yaratıcı olmayan insanlığa faydalı olmayan insanların üremesini engellemek dünyanın nüfusu en az 1.5 milyar azalır.

Çözüm şu zeka yapısı belli bir seviyenin altında olan iyi huylu olmayan yaratıcı olmayan insanlığa faydalı olmayan insanların üremesini engellemek dünyanın nüfusu en az 1.5 milyar azalır.
İnsanlığa faydalı olmayan değil, zararlı olanın üremesini engellemek gerekiyor.
Adam cahil, cühelanın teki. 10 tane çocuk yapıyor. Devlet orada gelip bu adamın ensesine yapışmalı. Rızkı Allahtandır deyip yapıp yapıp saldıkları çocuklar sonra başa bela oluyor. Ne doğru düzgün eğitim görüyorlar, ne bir yararları oluyor. Hep zararları oluyor. (İstisnalar kaideyi bozmaz.)

Her insan atomu parçalayacak diye de bir şey yok. Çok faydalı olmasa da sonuçta "insan"'dır. İnsan olsa yeter. Cahil, cahilliğini bildiği zaman cahil gözükmez. Bilmediği konuda konuşmamak gerekir. Bilmediği konuda görüş savunan adama zararlı cahil (kendim uydurdum ) denir. Bunlar maalesef oksijen israfı.

Etin zararlı deyip tadını veren şeylerini alırlarsa buğday kemirmekten farkı kalmaz

Mesela mahalle kekoları da engellenebilir.

Mesela mahalle kekoları da engellenebilir.
Bu mahalle kekoları çok acayip. Gecenin saat 3'ünde mahallede aval aval konuşuyorlar yüksek sesle. Bir insan bu kadar mı geri kafalı olur anlamıyorum. Tartışmaya girsen, ilkel agresif insanlar. Laf anlatamazsın işler büyür.

Ben devlet olsam bunların hepsini toplayıp zorla askere alırdım. Ordunun en ön saflarında savaştırırdım. Bir nevi ceza taburu. Ama suçu olmasa bile alırdım bu it kopukları askere. : D

Onlardan asker olmaz arkadaşının bir tarafına namlu sokmaya kalkar, bombaya oturur, komutana bomba atar o tarz insanların yeri sadece onlardan olan toplama kampları olmalı.

@suskunkedi ben tamamen temiz olmadığını bilmeniz için attım.
Anladım.

Mantıklı. Sokakta terör estireceğine hiç değilse bir işe yarasın. Komutanlarını da tembihlemek lazım hatası olursa affetmesin yapıştırsın iki tane.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…