Geleceğin insanları bu tarihe tiksintiyle bakacaklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet bile bilimin bir ürünü, bunu demeniz komik.

Bilim kimsenin tapulu malı degil. Tüm insanlıgın ortak bir degeridir. Bunu demeniz komik derken maksadın nedir? Sanırım batılıları sevmedigimi ima edip bilimi onlar buldu diyorsun. Halbuki bilim tüm insanlıga ait ortak bir degerdir. Esas bunu bilmeyip bana burada bilimi anlatman komik.

Şu an dünya da çok karışık bir dönemdeyiz. Sistematik olarak insanlar yönetiliyor tek elden. Yaşınız kaç bilmiyorum ama anlatmak çok zor degil ama uzun sürer. Tek diyecegim Dünya da şu an bir sistem var ve sahibi tek elcilik yapıyor. Onların karşısına kendi sistemini getirmeye çalışanları da imha ediyorlar yada etmeye çalışıyorlar. Şu anki tekelciler bilimide ellerinden geldigince müdahale ediyorlar ve kendileri istedigi gibi yönlendirmeye çalışmaktalar. Bunun en büyük kanıtı Bill gatesin her konuda çıkıp konuşması. Normalde bu durum ülkemizde olsa bill gatese sen bilgisayar ile uzman olarak tanındın kendi konun ile konuş tıp hakkında konuşma derlerdi.

Peki biz et yemediğimizde ne olacak bu hayvanlar yaşamlarına devam edip çoğalmayacaklar mı sanki?
Normal dengesine kavuşmuş olacak normal besin zincirine dönecek güçlü güçsüzü yiyecek tabiiki. Dünya'da normal sığır sayısı 1.5 milyar iken endüstriyel üretimle şuan 20 milyar olmuş durumda.

Sizin dünyadan haberiniz yok. Haluk tatarın belgeli şekilde yaptıgı 13 serilik videoyu izlenip aydınlanın. Kaynagı verdim ortada komplo teorisi yok. Gerçekler var. Ama o kadar çok çırpınıyorsunuz ki olayı sulandırmak için. O zihniyetten para almasanız bile onların gönüllü adamı çoktan olmuşsunuz. Olayı sulandırmak için tüm enerjinizi harcamaya hazır gibisiniz. Ben sizin gibilere vakit ayırmak istemiyorum. Size ne anlatsak boş çünkü.

Doğa insandan önceki düzenine geri dönecek.
Nasıl dönecek her gün her yere binalar dikiliyor, doğaya zarar verecek icatlar çıkıyor böyle giderse insandan önceki düzenine filan dönemiyecek komple yok olacak. Hayvanlar bu kadar düşünülüyorsa yapay etten önce hayvanlara yaşanabilecek alanlar oluşturulmalı olan alanlarda genişletilmeli.

1 milyon yıl sizce de çok yüksek bir sayı değil mi? İçme suyumuz bu kadar azalmışken?
İnsanlığın soy ağacı 6 milyon yıl önceye dayanıyor. Yüksek olduğunu düşünmüyorum. Deniz suyunun vs. içme suyuna dönüştürülmesi olası bir şey.
Orada tüm bilim insanları kastettiğinizi sandım, kusura bakmayın. Ama Yahudilerin bilime katkıları reddedilemez bence. Mesela çocuk felci aşısı.
Bill gatesin her konuda çıkıp konuşması.
Bu çok saçma bir komplo teorisi. Adamın bilgisi var ki, konuşuyor. Konuştukları da boş çıkmadı dikkat ederseniz.
Bunun için de çalışmalar yapılıyor bir sürü. Yapay ağaçlar ekiliyor oksijen üretimi fazla olduğu için mesela. Gelecekte hayvanların yaşam alanları da artacaktır eğer nüfus yükselme eğilimi göstermezse.

İzleyeceğim. Ona göre burada yorum yapacağım. Videoları biraz click bait gibi duruyor ama önyargılı izlememeye çalışacağım.

Şahsen bir Antepli olarak veganlığa hiç olumlu bakmıyorum ve Antepli olmasam da olumlu bakmazdım.

Umarım yapay ağaçlar gerçekleri kadar etkili olur ve hayvanların tüketebileceği şeylerden oluşur. Nüfusun artış göstermemesi ise mümkün değil tabii çoğumuzun komple teorisi dediğimiz şeyler gerçekleştirilmez ise. Aslında biz ne desek nafile komple teorisi mi gerçek mi bekleyip göreceğiz tabii ömrümüz yeterse.

Haklısınız ama şahsi düşüncem olarak bu daha az çile çektirilerek yapılabilecek birşey.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…