1 milyon yıl sizce de çok yüksek bir sayı değil mi? İçme suyumuz bu kadar azalmışken?Kimse emin olduğunu söylemedi. En iyi ihtimalle 1 milyon yıl içinde tüm insanların soyunun tükeneceğini düşünüyorum.
İnternet bile bilimin bir ürünü, bunu demeniz komik.
Normal dengesine kavuşmuş olacak normal besin zincirine dönecek güçlü güçsüzü yiyecek tabiiki. Dünya'da normal sığır sayısı 1.5 milyar iken endüstriyel üretimle şuan 20 milyar olmuş durumda.Peki biz et yemediğimizde ne olacak bu hayvanlar yaşamlarına devam edip çoğalmayacaklar mı sanki?
Kimse emin olduğunu söylemedi. En iyi ihtimalle 1 milyon yıl içinde tüm insanların soyunun tükeneceğini düşünüyorum.
Daha büyük bir komplo teorisi bu.
Tabii, kim "çorbaya tuz" atıyor tartışmaya bile gerek yok. Altını dolduramayacağınız iddialarda bulunmayın.
Nasıl dönecek her gün her yere binalar dikiliyor, doğaya zarar verecek icatlar çıkıyor böyle giderse insandan önceki düzenine filan dönemiyecek komple yok olacak. Hayvanlar bu kadar düşünülüyorsa yapay etten önce hayvanlara yaşanabilecek alanlar oluşturulmalı olan alanlarda genişletilmeli.Doğa insandan önceki düzenine geri dönecek.
İnsanlığın soy ağacı 6 milyon yıl önceye dayanıyor. Yüksek olduğunu düşünmüyorum. Deniz suyunun vs. içme suyuna dönüştürülmesi olası bir şey.1 milyon yıl sizce de çok yüksek bir sayı değil mi? İçme suyumuz bu kadar azalmışken?
Orada tüm bilim insanları kastettiğinizi sandım, kusura bakmayın. Ama Yahudilerin bilime katkıları reddedilemez bence. Mesela çocuk felci aşısı.Bilim kimsenin tapulu malı degil. Tüm insanlıgın ortak bir degeridir. Bunu demeniz komik derken maksadın nedir? Sanırım batılıları sevmedigimi ima edip bilimi onlar buldu diyorsun. Halbuki bilim tüm insanlıga ait ortak bir degerdir. Esas bunu bilmeyip bana burada bilimi anlatman komik.
Bu çok saçma bir komplo teorisi. Adamın bilgisi var ki, konuşuyor. Konuştukları da boş çıkmadı dikkat ederseniz.Bill gatesin her konuda çıkıp konuşması.
Bunun için de çalışmalar yapılıyor bir sürü. Yapay ağaçlar ekiliyor oksijen üretimi fazla olduğu için mesela. Gelecekte hayvanların yaşam alanları da artacaktır eğer nüfus yükselme eğilimi göstermezse.Nasıl dönecek her gün her yere binalar dikiliyor, doğaya zarar verecek icatlar çıkıyor böyle giderse insandan önceki düzenine filan dönemiyecek komple yok olacak. Hayvanlar bu kadar düşünülüyorsa yapay etten önce hayvanlara yaşanabilecek alanlar oluşturulmalı olan alanlarda genişletilmeli.
İzleyeceğim. Ona göre burada yorum yapacağım. Videoları biraz click bait gibi duruyor ama önyargılı izlememeye çalışacağım.Sizin dünyadan haberiniz yok. Haluk tatarın belgeli şekilde yaptıgı 13 serilik videoyu izlenip aydınlanın. Kaynagı verdim ortada komplo teorisi yok. Gerçekler var. Ama o kadar çok çırpınıyorsunuz ki olayı sulandırmak için. O zihniyetten para almasanız bile onların gönüllü adamı çoktan olmuşsunuz. Olayı sulandırmak için tüm enerjinizi harcamaya hazır gibisiniz. Ben sizin gibilere vakit ayırmak istemiyorum. Size ne anlatsak boş çünkü.
Hiç kaz tüyü montunuz oldu mu? Evet biraz ilginç bir soru ama benim oldu. Oldukça sıcak tutuyordu ve uzun yıllar boyu kullandım. Şöyle güzel bir et yemeği yediniz mi? Yediğinizi tahmin ediyorum. Et önemli bir besin kaynağıdır ve insanların büyük çoğunluğu bunu yer. Aynı şekilde süt de öyle... Peki hiç bunların nasıl elde edildiğini düşündünüz mü? Elbette düşündünüz. Kaz tüyü kazlardan alınır, etler hayvanlardan gelir. Sütler ineklerden gelir... Bundan bahsetmiyorum, gerçekten nasıl elde edildiğini görmek ister misiniz? Buyurun:
Vegan değilim ama geleceğin baskın düşünce akımı veganlık olacaktır. Biz nasıl ki geçmişte Afrika'lı köle ticaretlerine tiksintiyle bakıyorsak, gelecekteki insanlarda öyle bakacak. Evet geçmişte belki besin sıkıntısı vardı ve zorundaydı insan, ama şimdi öyle değil. Bu yaptıklarımız sadece keyif uğruna yapılmış sadistliktir. Bakın bir deney faresinin korkunç deneylere sokulması sadistlik değildir, çünkü önemli bir amaca hizmet eder. Ama bu öyle değil, bu tamamen bizim keyfimiz için. Hayvansal ürünler olmadan hayatınıza sağlıklı bir biçimde devam edebilirsiniz. Aynı şekilde giysileriniz için de hayvanlara ihtiyaç yoktur.
Büyük ihtimal çoğunluk kısa bir rahatsızlık duyup ertesi gün hayatına devam edecek. ama unutmayın, bunlara sebep olan bu şirketler bizlerin uyuşmuş zihinleri sayesinde varlar ve her geçen gün yeni zihinleri uyuşturmaya devam ediyorlar...
İnsanlığın soy ağacı 6 milyon yıl önceye dayanıyor. Yüksek olduğunu düşünmüyorum. Deniz suyunun vs. içme suyuna dönüştürülmesi olası bir şey.
Orada tüm bilim insanları kastettiğinizi sandım, kusura bakmayın. Ama yahudilerin bilime katkıları reddedilemez bence. Mesela çocuk felci aşısı.
Bu çok saçma bir komplo teorisi. Adamın bilgisi var ki, konuşuyor. Konuştukları da boş çıkmadı dikkat ederseniz.
Bunun için de çalışmalar yapılıyor bir sürü. Yapay ağaçlar ekiliyor oksijen üretimi fazla olduğu için mesela. Gelecekte hayvanların yaşam alanları da artacaktır eğer nüfus yükselme eğilimi göstermezse.
Haklısınız ama şahsi düşüncem olarak bu daha az çile çektirilerek yapılabilecek birşey.İster beğenin ister beğenmeyin bu şekilde yiyecek elde etmek gayet normal. Bu bir doğa kanunu, üstün olan alttakini ezer ve ezmek zorundadır. Aklımızın olması veya bazı yapay ideallere sahip olmamız doğanın vahşi gerçeklerini değiştirmez. Sen öldürmezsen veya sen yemezsen başkası öldürecek ve başkası yiyecek.