Geleceğiniz hakkında düşünceleriniz nedir?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Sizin geleceğiniz hakkında düşünceleriniz nedir? Benim gelecekteki düşüncelerim şunlar; liseyi bitirip sanayide oto dizayn mesleğini öğrenmek ve babamın dükkanını devralmak. Hayatı olduğunca yaşamak, yani 25 yaşına kadar her şeyi yapmak. En az 25 yaşına kadar 2 ülke gezmek ve Türkiye'yi gezmek. 23 yaşıma kadar da ilk arabamı almak istiyorum. Allah nasip ederse de 30 yaşına kadar kendi evimi almak ve evlenmek istiyorum. Tabii bunlar ana hedeflerim, farklı olarak dil öğrenmek hobi edinmekte var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin geleceğiniz hakkında düşünceleriniz nedir? Benim gelecekteki düşüncelerim şunlar; liseyi bitirip sanayide oto dizayn mesleğini öğrenmek ve babamın dükkanını devralmak. Hayatı olduğunca yaşamak, yani 25 yaşına kadar her şeyi yapmak. En az 25 yaşına kadar 2 ülke gezmek ve Türkiye'yi gezmek. 23 yaşıma kadar da ilk arabamı almak istiyorum. Allah nasip ederse de 30 yaşına kadar kendi evimi almak ve evlenmek istiyorum. Tabii bunlar ana hedeflerim, farklı olarak dil öğrenmek hobi edinmekte var.
Hayatta kalabilcek kadar paramın olmasını umuyorum. Ki onun da olacağını düşünmüyorum. Ha bu arada dersler de gayet iyi çalışsaydın falan yazmayın. Meslek olarak mühendislik düşünüyorum.

Neden umudunuzu kaybettiniz? Tamam benimde umudum yok ama hayalde mi kurmuyorsunuz? Bu mesajları okurken üzüldüm sizin adınıza yani, hiç mi yok umudunuz?

Liseden C1 ingilizce B2 Almanca ile çıkmak , YKS'de ilk 1000'e girmek , üniversiteyi Almanya'da okumak , üniversiteyi okurken kendimi yetiştirmek. Bunların hepsi olduğu takdirde iyi maaşlı bir işim de olacaktır ve hayat düzenimi oturttuğum zaman da güzel bir evlilik yaşamak. Almanya'da yaşayıp güzel bir ev almak. Huzurlu bir evim olsun isterdim. Ondan sonrası ülkeleri gezip hayatımı yaşamak olurdu.

Önce bir tane ev almak istiyorum, daha sonra o evi kiraya verip gelen kira parasıyla da ufaktan bir bakkal açmak isterim. Öyle böyle para biriktirip altıma bir tane M4 comp çekerdim herhalde.

Ben çırak olarak işe gireceğim ve yatırım yaparak 30 yaşına kadar evimi arabamı almayı hedefliyorum. Yani ev olmasa da arabamı almış ve kenarda ev parası bulundurmak istiyorum.

Dikiş öğrenmek. Yakın zamanda arabamı almak ve bir kaç seneye evlenmek. Evlilikten 4-5 sene sonra çocuk sahibi olmak ve çocuklarımı yetiştirmeye odaklanmak. Daha çok domestik bir kadınım, o nedenle ciddi bir meslek düşünmüyorum. Sevgilimin tripleri biterse bu planlarımın bir çoğunu gerçekleştireceğim. Tripleri devam ederse, mecbur sakal uzatıp şantiyeye ben gideceğim. Beyim rahatına baksın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı