Gelecek hedefleriniz nelerdir?

Canelium

Kilopat
Daha fazla  
Şahsen kendi hedefim yazılım mühendisliğini bitirdikten sonra Amerika'ya gitmek. Hem kariyerim hemde yabancı dilim açısından çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sizlerin nasıl hedefleriniz var?

Şahsen kendi hedefim yazılım mühendisliğini bitirdikten sonra Amerika'ya gitmek. Hem kariyerim hem de yabancı dilim açısından çok iyi olacaktır diye düşünüyorum. Sizlerin nasıl hedefleriniz var?

20 yıl daha yazılım alanı ile uğraşıp emekli olmak :). Fazla beklentim yok.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Çizgi Film ve Animasyon bölümünü kazanmak, Lisans ve Lisansüstü yapmak, ardından İngiltere'ye gitmek.

Umarım iyi bir Animasyon Mühendisi çıkar benden. :)

Editlendi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunumu bitirip para kazandıktan sonra büyük bir oyun stüdyosu açmak. Sonra veri merkezi, uzay ve araştırma merkezi en son olarak noodle fabrikası. (NOODLE > Tüm Yemekler)
Oyun stüdyosundan uzay merkezine ordan ise noodle fabrikasına. Sizden daha yaratıcı bir insan görmedim hocam. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı