Gelecek için yazılım öğrenmek

elyesawtch

Centipat
Daha fazla  
Sosyal bilimler lisesi öğrencisiyim 16 yaşındayım okulum eşit ağırlık. Günümün en büyük vaktini bilgisayar başında geçiriyorum. Yazılıma yönelip ek gelir kaynağı oluşturmayı düşündüm. Ya da kim bilir meslek edebilirim bu işi. Fakat nereden başlayacağımı neler yapacağımı bilmiyorum. Web sitesi, mobil oyun gibi dalları var. En çok para kazandıran en çok tepki gören dal nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal bilimler lisesi öğrencisiyim 16 yaşındayım okulum eşit ağırlık. Günümün en büyük vaktini bilgisayar başında geçiriyorum. Yazılıma yönelip ek gelir kaynağı oluşturmayı düşündüm. Ya da kim bilir meslek edebilirim bu işi. Fakat nereden başlayacağımı neler yapacağımı bilmiyorum. Web sitesi, mobil oyun gibi dalları var. En çok para kazandıran en çok tepki gören dal nedir? Yorumlarınızı bekliyorum.

Hobi olarak yapacaksan ilk önce parayı düşünme. İlk olarak asıl mesleğini, para kazanabileceğin mesleğini kazan ve düzene oturt. Orada biraz zaman geçsin sonra belki yazılımı işe çevirebilirsin.

Öğrenciyken internetten para kazanmak aşırı zor. Yazın akrabanızın işyerlerinde falan çalışmanız para için çok daha iyi. Öyle 1-2 video izleyip kodlamadan para kazanılmıyor. Kodlama öğrenmek için öğrenin. Para için değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı