Dostlar, sizin de şu sıralar içinizde gelecekte ne yapacağım, yapabilecek miyim, buna değecek mi gibi sorular var mı? Eskiden aklıma gelirdi geçiştirirdim fakat şu sıralar sürekli aklımda, aklımdan çıkmıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Dostlar, sizin de şu sıralar içinizde gelecekte ne yapacağım, yapabilecek miyim, buna değecek mi gibi sorular var mı? Eskiden aklıma gelirdi geçiştirirdim fakat şu sıralar sürekli aklımda, aklımdan çıkmıyor siz ne düşünüyorsunuz?
Almanya'ya gittiğim zaman eğer virüs bitmiş olursa Murat abiyi bir görmek isterim gerçekten. Okul harçlığımı öderse tadından yenmez. Tabii klan falan işin abartı kısmı.
Bu arada asıl konuya gelecek olursak eğer bir kaygınız varsa, çalışmanız gerekiyordur. Gerek ders olsun gerek kendini geliştirme olsun çok önemli. Benimde sürekli aklımda bu düşünce var ama verimli bir çalışmadan sonra o akşam uyumak çok güzel oluyor... Gününü verimli geçirdiğini bilmen kadar güzel bir duygu yok emin ol.
Almanya'ya gittiğim zaman eğer virüs bitmiş olursa Murat abiyi bir görmek isterim gerçekten. Okul harçlığımı öderse tadından yenmez. Tabii klan falan işin abartı kısmı.
Bu arada asıl konuya gelecek olursak eğer bir kaygınız varsa, çalışmanız gerekiyordur. Gerek ders olsun gerek kendini geliştirme olsun çok önemli. Benim de sürekli aklımda bu düşünce var ama verimli bir çalışmadan sonra o akşam uyumak çok güzel oluyor... Gününü verimli geçirdiğini bilmen kadar güzel bir duygu yok emin ol.